Baneasa Shopping City la 1 an de la deschidere

Baneasa Shopping City la 1 an de la deschidere
  calendar_month        
In luna aprilie in Zona Comerciala Baneasa au loc doua evenimente speciale: 1 an de la deschiderea Baneasa Shopping City si 3 ani de existenta a centrului comercial Feeria. Pentru aceste aniversari au fost pregatite numeroase suprize de care se va bucura intreaga familie. Astfel, intre 11 si 18 aprilie cei mici vor putea fi lasati pe mana "profesionistilor" in materie de distractie din zona "Town Square". O multime de iepurasi ii vor astepta cu premii la atelierul de pictat oua pe cei mai creativi dintre copii, iar profesorul "Stie Tot" ii va fascina cu experimentele lui, atat in Feeria cat si in mall. La concursul de "egg hunting" desfasurat in Feeria, cei mai rapizi dintre prichindei vor fi rasplatiti cu zeci de premii pana pe 17 aprilie.

Baneasa Shopping City, Superbebe si Gold FM au inceput o campanie inedita, prin care celui mai fotogenic si fashionable bebelus ii va fi dedicata o pagina intreaga in cadrul numarului din luna iunie al revistei "Superbebe". Baneasa Shopping City sarbatoreste in luna aprilie primul an de la deschidere alaturi de parintii si copiii care au trecut pragul locului de joaca "Magic City" din mall. Astfel, toti copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 4 ani, nascuti in luna aprilie, sunt invitati la locul de joaca din mall sa fie fotografiati de catre o echipa de reporteri profesionisti. Fotografii vor fi prezenti la Baneasa Magic City in zilele de 11 si 12 aprilie intre orele 11:00 si 17:00. Pe 27 aprilie Baneasa Shopping City va desemna copilul castigator.

Si alte evenimente sunt puse la dispozitia vizitatorilor:Sambata, 11 aprilie, incepand cu ora 15:00, baietii de la "Simplu" lanseaza in Feeria DVD-ul "Un Film Simplu". Toti fanii sunt asteptati sa cante si sa danseze alaturi de Smiley, C.R.B.L., Piticu si prietenii lor.

De asemenea, duminica, 12 aprilie, emisiunea "Duminica in familie" de la Antena 1 se muta in Baneasa Shopping City, care sarbatoreste implinirea unui an de la deschidere prin lansarea unei initiative caritabile "Designeri de fapte bune". Centrul comercial a invitat 10 designeri romani sa decoreze 10 oua supradimensionate care vor fi vandute companiilor din Romania ce vor dori sa se implice, in scopul de a strange fonduri pentru copiii aflati in situatii de dificultate, beneficiari ai programelor derulate de United Way Romania.

Renumiti designeri au dat curs invitatiei Baneasa Shopping City de a decora cele 10 oua. Acestia sunt: Rita Muresan, Mihai Albu, Clara Rotescu, Kristina Dragomir, Liliana Turoiu Udrea, Romanita Iovan, Wilhelmina Arz, Laura Olteanu, Cristian Samfira si Claudia Castrase. Lucrarile designerilor vor fi prezentate duminica in cadrul emisiunii "Duminica in Familie".

Si o surpriza pentru cumparatori:

In perioada 3 aprilie - 3 mai, primii 2000 de cumparatori ai unor produse din Baneasa Shopping City si Feeria cu valoare minima de 300 lei, vor primi automat vouchere de cumparaturi de 100 lei. Extragerea din 3 mai este onorata cu un voucher de cumparaturi in valuare de 10 000 lei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

capitolul III
  • person

    "maine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca maine...."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right