Barbatii si data nasterii

Barbatii si data nasterii
  calendar_month        
Ne dorim sa stim cat mai multe despre barbatul de langa noi. Numerologia ne poate ajuta in acest sens. Fiecare cifra ne dezvaluie care sunt secretele ascunse... tot ce trebuie sa faceti este sa ii aflati data nasterii, iar daca este formata din 2 cifre sa le adunati pentru a obtine una singura.

Apoi cititi cele scrise mai jos:

1. Aveti nevoie de un glob de cristal pentru a vedea ce se petrece cu adevarat in mintea lui. Dar in mare parte, nu este atat de sigur pe sine cum doreste sa se vada. Are nevoie de multa tandrete, iar lucrurile vor merge bine. Acesti barbati stiu ce vor si au darul de a obtine intocmai.

2. Este un barbat romantic, senzual, politicos si foarte tandru. Un singur lucru ar mai fi de stiut: nu trebuie grabit in nici un fel. Veti primi drept recompensa ore de masaje, imbratisari tandre si sampanie la pat.

3. Acest barbat este amuzant, are o imaginatie bogata si este foarte vorbaret dar toate acestea nu vor fi dedicate numai persoanei iubite, asa ca s-ar putea sa aveti niste probleme in acest sens. Cu el nu va puteti impune cu forta, in schimb s-ar putea sa mearga daca ii captati imaginatia.

4. Mai degraba dependent decat romantic, el va gasi mai repede un nou model de mobila in bucatarie decat sa va duca intr-o vacanta la munte sau la mare. Avantajul este ca fiind un barbat practic, loial si cu picioarele pe pamant, nu veti mai dori altceva.

5. Cel mai bun lucru care vi s-ar putea intampla in viata sexuala, este sa intalniti un barbat cu acest numar. E stapan pe fizicul sau si stie foarte multe acrobatii in dormitor. Insa ca inconvenient as spune ca se plictiseste repede si are nevoie in permanenta de ceva nou.

6. Un romantic incurabil, ce va va rasfata. Felul lui de a fi s-ar putea sa va copleseasca uneori si s-ar putea sa va simtiti sufocata. Nu incercati sa-l dominati, nu veti reusi si veti atrage indepartarea lui.

7. Genul omului singuratic, va fascina prin misterul pe care il degaja in jurul lui. Nu veti putea usor sa ii aflati sentimentele si adevaratele lui trairi interioare. Inclina sa ia sexul foarte in serios, si nu este unul dintre cele mai amuzante numere. Pentru ca o relatie sa mearga trebuie sa ii acordati ceva mai mult spatiu.
8. Un partener extraordinar, dar pentru el o relatie trebuie sa fie ceva mai mult decat o poveste ce se deruleaza rapid. El prefera calitatea cantitatii in toate aspectele vietii. Ii place sa ia prin surprindere si sa faca surprize.

9. Un personaj senzual si foarte generos. Ii lipseste egoismul si se dedica cauzelor altora, atat de mult incat uneori uita de voi. Il caracterizeaza pesimisul in relatii, ii este frica de o posibila despartire. Trebuie sa ii aratati ca stiti ce vreti si ca aveti intentii serioase.

11. Unul dintre cele mai bune numere, inventivi in pat si sensibili in dragoste. Este usor de ranit, asa ca pregatiti-va de suferinte-le voastre, ale lui, dar si mai des ale amandurora.

22. Atributul lui este securitatea financiara. Ii lipseste imaginatia bogata, dar va avea grija de voi si de nevoile voastre. Singurul inconvenient ar fi ca starea lui de spirit se schimba repede.

Recomandari