Ce-i al nostru e pus deoparte

Ce-i al nostru e pus deoparte
  calendar_month        
Lucrurile de mai jos sunt foarte "girly" si nu ne este rusine sa admitem ca le iubim pentru ca: au gust bun, se simt bine si suna bine. Si ne fac sa zambim. Mai mult de atat l-am facut si pe el sa iubeasca cateva dintre ele.

Ciocolata

In Japonia de Valentine`s Day este un obicei ca femeile sa ofere barbatilor din viata lor cutii cu ciocolata. Nu este minunat? Ba da. Da, si barbatii iubesc ciocoloata, orice fel de ciocolata, aproape la fel de mult sau chiar mai mult decat noi.

Ciocolata cu sampanie nu poate fi intrecuta de nici un alt sortiment.

Bai cu spuma

Baile cu spuma parfumata miros bine si te fac sa te simti bine. Sunt relaxante si placute in totalitate. Multe cupluri fac baie impreuna si se distreaza de minune vorbind, razand, ascultand jazz sau cititnd carti. Raiul pe pamant.Plans la filme

Nu ne este rusine sa admitem ca plangem la filme. Mai mult de atat, uneori plangeam si la scenele fericite.

Si nu plangem doar la filme, chiar si filmulete de pe youtube ne lasa cu obrajii uzi uneori.

The Carpenters

Se spune ca Richard Carpenter a fost un compozitor geniu si poate fi adevarat, insa Kaern Carpenter ar putea canta dintr-o carte de telefoane si tot va suna minunat.

The Carpenters este o trupa foarte cool si foarte sofisticata. Cum sa nu-i iubesti?

Sex and The City

Ah, cea mai mare placere a noastra. Nu doar ca am vazut toate episoadele si ca am plans la Sex and The City filmul, dar inca mai pastram cd-urile cu toate seriile. Doar asa….nu se stie niciodata cand ni se face dor de Samantha sau Carry.

Recomandari