Ce te faci cand el vrea fotbal?!

Ce te faci cand el vrea fotbal?!
  calendar_month        
Este adevarat , ai putea foarte bine sa incerci din rasputeri sa-l convingi sa stea cu tine in loc sa te enervezi timp de 90 minute.

Prima metoda ar fi sa incerci sa te impui prin metoda clasica. Un pic de tipete plus condimentul surpriza: amenintarile.

Dar la ce folos? Noi suntem mult prea educate pentru asa ceva.

Asa ca poti apela la metoda a doua… desi nu garanteaza nimeni nici pentru asta, si anume sa-l momesti cu putin sex si adrenalina imbracata in noua ta lenjerie provocatoare.

Ar functiona metoda aceasta doar daca l-ai pus pe jar de cateva saptamani sau zile si nu i-ai servit nimic in dormitor.

Insa daca domnul microbist este deja servit cu desert, vei primi un refuz nu foarte delicios.

Nici nu pot sa ma gandesc la vreo metoda de a-l scoate din fata televizorului care sa si functioneze.

Poate in cazul relatiilor ce sunt noi si proaspete succesul sa existe. Insa in cazul in care sunteti impreuna de foarte mult timp s-ar putea sa nu poti face mare lucru.

Unii barbati de-altfel n-au nimic de impartit cu fotbalul dar daca au prieteni microbisti atunci nu este foarte greu sa-l auzi si pe-al tau scuipand seminte si injurand vreo echipa de fotbal.

Unul din lucrurile cele mai bune pe care l-ai putea face e sa-i ceri cardul si sa iesi la cumparaturi. Asa ca recompensa pentru ca esti fata ascultatoare si il lasi in lumea fotbalului.

Cat despre lenjeria provocatoare..ai putea sa o folosesti pentru a-i ridica moralul in cazul in care echipa lui favorita nu castiga.

Recomandari