Ceainaria Green Tea

Ceainaria Green Tea
  calendar_month        
Pentru zilele dulci de primavara si nu numai va recomand ceainaria Green Tea.

Un loc chic, decorat cu foarte mult bun gust, in care va puteti simti aparte. Puteti imbina placerea oferita de servirea unui ceai bun, cu un joc de scrabble cu prietenii, cu o carte buna si cu admirarea decorului. fie ca alegeti Salonul Japonez, cel indian sau Micul Paris.

Ceainaria are si un mic magazin denumit "Camera cudetoate" de unde puteti achizitiona ceaiuri, accesorii, mici obiecte de decor si carti mai vechi si mai noi.

Ceai ca la bunica acasa

Cu totii avem amintiri din casa bunicii si de faptul ca de fiecare data cand mergeam ni se facea o cana de ceai. Ei bine, in ceainaria Green Tea s-au adunat toate bunicile de prin toata lumea si au lasat fiecare cate un ceai.

Exista ceaiuri organice aduse din India, ceaiuri albe din muntii Fuji, ceaiuri galbene si o mare diversitate de ceaiuri verzi si negre aromatizate sau obisnuite. In plus, puteti incerca si ceaiuri de plante sau de fructe dar si ceaiul Americii de sud, mate.Mici distractii

Daca vreti sa jucati scrabble sau sah sau daca vreti doar sa stati linisitit lecturand o carte aici e locul unde o puteti face. Staff-ul ceainariei are grija si de aceste lucruri.

Bucatarie

Un ceai bun merge cu o dulceata delicioasa. Poti alege o dulceata de nuci verzi, trandafiri, gutui cu miez de nuca, mure, zmeura sau afine. Cand vine vorba de gustari reci intra in scena bruschetele si sandvisurile. Iar la final poti culmina cu un desert. Ce zici de o felie de tort de ciocolata? Dar de o tarta cu zmeura?

Pentru un plus de relaxare ceainarie are pregatite si narghilele.

Ceainaria se afla pe strada Doctor Burghelea la numarul 24.

Recomandari