Cei mai excentrici oameni partea a II-a

Cei mai excentrici oameni partea a II-a
  calendar_month        
Citeste aici prima parte!


Sir George Sitwell
1860 - 1943

Sir George Sitwell (tatal faimoasei scriitoare Dame Edith Sitwell) a fost un om foarte bizar in multe feluri. Era un iubitor de gradini (a studiat chiar despre designul gradinilor) si pentru ca era foarte enervat de viespi a inventat un pistol care sa le impuste. Dupa ce s-a mutat in Italia, refuzant sa plateasca taxele, si-a lasat sotia sa intre in inchisoare pentru trei luni pentru ca nu a dorit sa plateasca datoriile. Era atat de pasionat de carti incat a reusit sa-si faca 7 biblioteci imense in casa sa. Pe usa casei sale scrie asa: "I must ask anyone entering the house never to contradict me or differ from me in any way, as it interferes with the functioning of my gastric juices and prevents my sleeping at night."


Gerald Tyrwhitt-Wilson
1883 - 1950

Cunoscut si ca Lord Berners, Gerald a pasit in viata alaturi de o bunica foarte religioasa si o mama plina de prejudecati. Cand a implinit noua ani a fost trimis la o scoala de baieti unde a avut o relatie cu un baiat mai mare. Relatia celor doi s-a incheiat cand Lord Berners a vomat pe el. Ca adult, Berners a devenit un bun compozitor si scriitor si un om foarte excentric. Ii placeau porumbeii pe care ii vopsea in diferite culori.William Buckland
1784 - 1856

William Buckland este cunoscut pentru doua lucruri: a scris un eseu complet despre fosile si era un om foarte excentric cand venea vorba de animale si mancare. Buckland avea o intreaga gradina zoologica in apartamentul sau. A pretins ca a mancat toate feluri de animale. Pe lista lui de dorinte se afla inima unui leu servita la cina.

Francis Egerton
1756 - 1823

Francis Egerton a mostenit o imensa avere in 1823. A devenit faimos pentru petrecerile pe care le dadea pentru cateii. Cainii invitati trebuiau sa fie imbracati si chiar sa poarte pantofi. Alta nebunie a lui era ceea ca el masura timpul diferit. Purta in fiecare zi o pereche noua de pantofi pe care ii pastra la sfarsitul fiecarei zi.

Jemmy Hirst
1738 - 1829

Daca ai crezut ca ceilalti sunt foarte excentrici vei avea o surpriza. Jemmy era atat de excentric incat King George III l-a invitat la un ceai. Cand acesta a primit invitatia a refuzat pretinzand ca trebuie sa invete o vidra sa inoate. Pana la urma a onorat invitatia iar cand un curtean a inceput sa rada de el acesta i-a aruncat un pahar de apa in fata. Jemmy iubea animalele si isi invatase cainele sa se comporte ca un cal. Cainele cara bagaje si se comporta foarte ciudat. Apoi a inceput sa dreseze porcii sa fie caini de vanatoare. Cand a murit a dorit ca 12 servitoare sa-i care sicriul.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce ne plac barbatii
  • person

    "barbatii comentati, dezbracati si scanati..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right