Cereri in casatorie nereusite

Cereri in casatorie nereusite
  calendar_month        
Citeste cele mai nereusite cereri in casatorie:

Femeia care a inghitit inelul ascuns in Milkshake

Cand Reed Harris a intrebat-o pe Kaitlin Whipple daca vrea sa fie sotia lui, nu s-a gandit prea mult inainte la eveniment.

Acesta a ascuns inelul de logodna intr-un milkshake inghetat. Prietenii acestora au inceput un concurs: cine bea cel mai repede milkshake-ul. Ce se intampla mai departe nu e de mirare.

Aceasta a inghitit inelul. Reel a dus-o la spital sa afle daca aceasta chiar l-a inghitit si s-a dovedit ca asa a fost. Dupa doua zile aceasta si-a recuperat inelul iar cei doi s-au casatorit. Saraca Katilin, dar macar asa isi va aminti mereu cererea in casatorie.

Barbatul care a scapat inelul de pe Brooklyn Bridge

Imagineaza-ti sa salvezi bani pe o perioada lunga de timp pentru un inel cu diamand special pentru iubita ta si sa-l scapi dupa ce aceasta a acceptat propunere. Profesorul Don Walling a planuit sa-si ceara iubita, Gina Pellicani, pe podul Brooklyn cu familia pe post de spectatori.

Insa in momentul culminant acesta a scapat inelul in trafic. Acesta a promis insa ca-l va gasi. Dupa ce l-a cautat o perioada de timp, acesta si-a gasit inelul, l-a dus la reparat si a dus la bun sfarsit povestea.

Femeia care a fost luata de valO propunere in casatorie romantica s-a intamplat pe coasta Oregon insa a devenit mortala pentru mireasa in devenire care a fost luata de un val.

Cand Scott Napper era pe cale sa scoata inelul din buzunar la doar cativa metri de o stanca, un val urias s-a apropiat de acestia. Pana sa se intoarca sa vada unde este iubita lui Alforque, care era foarte slabuta, aceasta fusese luata de val. Nu a mai fost gasita niciodata.

Barbatul care a fost refuzat in fata a 20.000 de oameni

Un tip care si-a planuit foarte bine ca de ziua indragostitilor sa-si ceara iubita in fata unei audiente Tv pe un stadion plin de oameni a dat gres. Iubita lui i-a refuzat propunerea in fata a 20.000 de oameni.

Femeia care a inghitit inelul aflat in prajitura

Stiti tipa care a inghitit inelul ascuns in milkshake? Ei bine, nu este singura. O femeie a lesinat dupa ce a inghitit inelul de logodna ascuns in prajitura sa. Iubitul ei a spus ca s-a inspirat din filmele romantice.

Insa aceasta a lesinat cand Wen s-a asezat in genunchi si a vrut sa o ceara: "Am realizat pe loc ca tocmai am inghitit inelul." Doctorii au reusit insa sa-i scoata inelul cu ajutorul unui catetter.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Unde zburam?
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right