Ciudatenii sexuale din jurul lumii

Ciudatenii sexuale din jurul lumii
  calendar_month        
Toata lumea are fantezii sexuale, unii insa mai ciudate decat va puteti imagina.


Beijing, China: Dupa 14 ani, guvernul a decis ridicarea interdictiei de acces in tara a persoanelor infectate cu HIV

Tokyo, Japonia: Cel mai nou fetis sexual din cartierul Harajaku se numeste "idolul ranit". Asta presupune ca femei sanatoase sa poarte bandaje in jurul capului sau al altor parti ale corpului pentu a atrage barbatii.

Nottingham, Anglia: O clasa intreaga de liceu a asistat inmarmurita cum o stripteusa a dansat cu ocazia zilei de nastere a unui baiat de 16 ani. Mama sa comandase o gorila si baloane, dar din cauza unei erori de programare dansatoarea, imbracata in politista, a aparut la petrecere.Berlin, Germania: Dupa ce o femeie de 19 ani a refuzat sa se culce cu el, motivind ca este prea batrin, playboy-ul Rolf Eden, in virsta de 78 de ani, a hotarit sa o dea in judecata pentru discriminare pe motive de virsta.

Sydney, Australia: O companie ofera lectii de dansatoare la bara pentru fete incepind cu virsta de 7 ani.

Roma, Italia: O profesoara a fost suspendata din functie dupa ce s-a descoperit ca isi petrecea noptile ca porn star pe internet.

Singapore: Un barbat da in judecata o femeie pentru mai mult de 200000 $ pentru ca l-a infectat cu herpes.

Madrid, Spania: Doi caricaturisti au fost amendati cu cite 4400 $ pentru o caricatura ce il prezenta pe printul Filip si sotia sa facind sex.

Mombasa, Kenya: Agentia nationala de turism si managerii de hotel locali cauta metode pentru a descuraja turismul sexual: femei albe in virsta ce atrag tineri localnici si le ofera cadouri in schimbul relatiilor sexuale.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

say
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right