Clubbing

Clubbing
  calendar_month        
Trecu ceva vreme de cand nu mai imi calcasera piciorusele printr-un club bucurestean. Asa ca la invitatia unor prieteni, am luat sosonii in picioare, m-am aruncat in masina si am luat-o la fuga catre club.

Acolo, ce sa vezi? Imbulzeala mare, mare. Multa lume (intre noi fie vorba numai copii sau cel putin asa mi s-a parut mie), care mai de care mai pus pe distractie.

Venea Zabiela. A mai fost pe la noi, inca de acum ceva ani, asa ca a fost o mare surpriza sa vad ca place si celor din noua generatie clubbing, sa zic asa.

Ne-am facut cu greu loc pana in fata, binenteles cu obisnuita oprire la bar. Nu-mi venea sa cred in continuare ce de lume era. Nu ma intreba cine s-a ocupat de warm-up caci nu as fi in stare sa ma pronunt. Habar nu am. Era si foarte greu ca eu, la inaltimea mea liliputana sa pot observa ceva.Muzica tare, lume multa, caldura de rigoare plus inca una bucata zaduf maxim. Deh, ca-n vremurile bune. Vorba lui Rosario Internullo: "A fost o vremea…"din cantecul sau.

Si iote ca aparu si Zabiela. Aplauze, fluieraturi, ma rog, tot tacamul. A inceput frumos, zic eu, cu putin break-beat si apoi s-a lansat. Frumos.

La un moment dat, m-am pierdut subit si nedorit de cei trei muschetari cu care venisem. Am pus in balanta variantele si am ales sa raman pe loc caci tot frecatul ala de lume nu era pe gustul meu. Spre norocul meu, m-au cautat ei si m-au recuperat. Apoi m-au dus la nava mama.

Si am dansat. Da, am dansat. Mai, mai sa-mi rup opincile. Ce sa zic, sincera sa fiu, mi-era cam dor de asa o iesire.

Cand deja ma lasau genunchii, Zabiela a inceput cu roboteala lui (chiar ma intrebam cand o va face) si mi-am luat bocceluta si am pornit-o spre iesire. E tare Zabiela, pana la tronca-tronca. Care mie nu-mi place. Parerea mea. Punct.

Tot lume multa cand deja era trecute fix. Mai sa fie…M-am suit in patlagica si cu urechiile tiuind, am condus ca Titi Aur catre home, sweet home.

Ca o concluzie, eveniment frumos si lume venita pentru muzica si dans. Mda.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tic, tac
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Sinsay - Sapca - Oranj
Shop Ele.rochevron_right