Coffee Lovers Event 2013!

Coffee Lovers Event 2013!
  calendar_month        
In perioada 28-31 martie 2013, pavilionul C3 al complexului expozitional RomEXPO gazduieste cea de-a doua editie a Salonului International de Cafea, organizat de Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania, impreuna cu Kiruna publicis (agentia de evenimente a SCAE Romania).

Evenimentul isi propune sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali.In cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri si conferinte legate de acest segment de piata.
63422.jpg


Iubitorii de cafea sunt invitati sa deguste diferite sortimente de cafea si sa asiste la demonstratii impresionante de Latte Art.

SCAE Romania va organiza si Campionatul National de Barista, pentru a alege finalistii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale din : Melbourne - Australia in perioada 23-26 mai 2013 (WBC Championships& Brewers Cup) si Nice - Franta 26-28 iunie 2013 (Latte Art & Coffee in Good Spirits).

Campionatul National de Barista va fi alcatuit din 5 competitii: Barista, Latte Art, Cafea cu alcool, Cafea la ibric si Cup tasting, la care vor participa profesionisti ai cafelei si nu numai.

93372.jpg


Toti concurentii vor fi arbitrati de un juriul international certificat, format din specialisti din domeniu, din Europa.

In cadrul competitiilor, vom avea un ART BAR pentru proba de Latte art, unde toti concurenti vor putea desena in cafea, toate desenele in cafea vor fi jurizate de un designer cunoscut, un fotograf, un artist si un specialist in cafea.

Vom avea si demonstratii de cafea la ibrick si diverse metode de preparare a cafelei.

Salonul International al Cafelei este un eveniment de anvergura, singurul de acest tip din Romania.

Expozantii vor avea posibilitatea sa interactioneze cu iubitori de cafea, specialisti din domenii conexe cafelei si sa afle noutatile din industria cafelei.

Accesul la acest eveniment este gratuit. Pentru mai multe detalii vizitati www.scaeromania.eu

93371.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

cancerul - "gripa" secolului nostru
  • person

    "lucrul cu adevarat criminal e sa faci o persoana sa creada ca e unica pe care o vei iubi vreodata"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right