Creative Experience - socializarea are o noua infatisare

Creative Experience - socializarea are o noua infatisare
  calendar_month        
Kitchen... Cocktail... Nutrition... Network... te intrebi probabil ce legatura au toti acesti termeni intre ei si, mai mult... ce legatura au cu socializarea? E simplu: toate cele patru notiuni sunt caracterizate prin creativitate si definesc impreuna conceptul ?Creative Experience? ? un nou proiect in cadrul caruia vei putea socializa intr-un mod inedit: gatind!

Daca vrei sa iti strangi oamenii dragi alaturi si sa-i uimesti cu retete savuroase, daca vrei sa inveti mai multe despre o nutritie echilibrata, daca vrei sa te relaxezi in timpul liber sau in pauza de masa gatind ceva bun sau daca esti pur si simplu lipsit de inspiratie intr-o zi si foamea te indeamna sa gasesti o solutie... n-o mai cauta, ti-o oferim noi: vino in bucataria ?Creative Experience? ? o bucatarie atipica, in care ingredientele de baza sunt networkingul si creativitatea.

Creative Kitchen reprezinta modalitatea prin care poti petrece timp alaturi de prietenii tai, seara sau in weekend, poti socializa cu colegii de birou in pauza de masa si poti chiar sa cunosti oameni noi, in timp ce preparati impreuna bucate alese, sub indrumarea echipei noastre.

Te vei indragosti imediat de bucataria Creative Kitchen, pentru ca aici te vei simti ca acasa. In plus, ai la dispozitie un living, un bar si un dining-bistro unde vei putea servi bucatele preparate, asortate cu un pahar de vin bun si un dialog placut.

Vrei sa iti inviti partenerii de afaceri intr-un loc inedit sau te gandesti sa le prezinti noutati? Te invitam la noi acasa, la un Creative Cocktail. Sau, pentru inceput, putem veni noi la tine. In ambele cazuri, rezultatele vor fi similare: invitatii tai se vor transforma din spectatori impresionati in ajutoare de nadejde!

Ti se pare ca e greu sa potrivesti retetele propuse intr-un plan de nutritie sanatoasa? Specialistii nostri te vor indruma in cadrul Creative Nutrition ca sa definesti un plan alimentar potrivit, in functie de nevoile tale sau ale copiilor tai, si in plus vei gati retetele incluse, ca sa te asiguri ca nu sunt numai potrivite, ci si gustoase. Pura satisfactie!

O data ce vei incerca aceasta experienta creativa, vei dori cu siguranta sa revii. Iar noi vom dori sa te revedem. Cu Creative Network socializarea continua dincolo de grupul tau de lucru!

Ne vedem pe Facebook si pe www.creative-experience.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right