Cum sa aveti cel mai frumos brad de Craciun!

Cum sa aveti cel mai frumos brad de Craciun!
  calendar_month        
Probabil ca unul dintre cele mai placute si mai asteptate momente petrecute in familie de sarbatori este impodobirea bradului.

Cu totii ne dorim un brad deosebit, pe care sa il aratam si prietenilor si sa fim mandri ca avem cel mai frumos brad.

Specialistii in decoratiuni interioare au cateva sfaturi pentru cei care isi doresc un brad frumos si elegant.

In primul rand, este indicat sa nu folositi prea multe culori in podoabele de pom. Ideal ar fi sa va limitati la doua: rosu si auriu, pentru o atmosfera calda, familiara, alb si albastru pentru o atmosfera protocolara, alb si auriu sau alb si argintiu pentru un design simplu si discret. Va recomandam insa folosirea contrastelor pentru a adauga putina stralucire.

Alegeti un anumit model de aranjare a betelei. Cele mai apreciate model sunt cel circular, in forma de con si cel in forma de perdea. Pentru primul model, prindeti varful betelei de varful bradului si insirati pe fiecare ramura in forma de spirala.

Pentru cel de-al doilea model, alegeti fire scurte si le puneti in jurul fiecarei ramuri a bradului. Aveti grija ca si culorile betelei sa pastreze aceeasi nuanta a aranjamentului.

Daca doriti sa renuntati la clasica beteala, puteti alege siraguri de margele care pastreaza acelasi stil de aranjare. Dar aveti grija sa va limitati la un singur tip de podoabe, altfel bradul va fi prea incarcat.

Globurile pot fi alese in cele mai diferit marimi si modele. Fie ca alegeti globuri din catifea, de sticla, plastic sau alte materiale, aveti grija ca cele mari sa fie asezate la baza bradului iar cele mai mici pe ramurile de sus.

In asa fel veti evita aspectul incarcat sau accidentele produse de miscarea pomului. Pentru efecte deosebite, faceti combinatii intre cateva globui si alte figurine: ingerasi, reni, asezate pe ramuri alternative si decorate cu fundite.

In ceea ce priveste instalatia de iluminat, anul acesta este la moda instalatia cu becuri mici, ascunse intre ramurile bradului, cu sau fara jocuri de lumina.

Cadourile este indicat sa fie asezate la baza bradului, in pungi de cadouri, chiar daca sunt dulciuri.

Pentru completarea estetica a camerei, aveti grija ca pe o masuta sa fie o frutiera iar in camera sa adaugati cateva ornamente: ramuri de brad, coroane si alte aranjamente, asezate discret in colturi, pe masuta sau pe rafturile din biblioteca.

Un Craciun plin de farmec in compania celor dragi!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ma mut
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ie Traditionala Ella
Shop Ele.rochevron_right