Cum sa scapi de oamenii enervanti

Cum sa scapi de oamenii enervanti
  calendar_month        
Chiar daca aveti o toleranta crescuta fata de oameni in general, se intampla sa dai peste oameni pe care chiar nu ii poti suporta. Daca cineva te enerveaza, inseamna ca ti-a invadat spatiul privat.

Daca te gandesti ce anume sa-i spui celui care te-a enervat, inseamna ca l-ai lasat deja sa ajunga la tine. Cel mai bun lucru pe care il poti face e sa nu reactionezi si sa eviti, pur si simplu, persoanele enervante.

Stai deoparte si ramai deoparte. Daca o persoana enervanta sa afla in raza ta de actiune, fugi de-acolo cat de repede poti. Daca e strain, atunci nu vei avea nici o obligatie fata de el.

Evita discutiile. Daca lucrezi cu o persoana enervanta, foloseste e-mail-ul in loc sa ai discutii fata in fata.

Foloseste spatiul si distanta pentru a te concentra. Daca te afli intr-o sedinta iar persoana enervanta nu vrea sa renunte la discutiile inutile, scuza-te si mergi pana la baie pentru a te linisti si a te concentra asupra sedintei.Tine controlul asupra conversatiilor. Daca o persoana enervanta te atrage intr-o discutie care nu se mai termina, creaza confuzie, cere explicatii si apoi retrage-te, multumind pentru clarificatii.

Ramai calm. Daca lucrezi cu o persoana enervanta, nu te plange altor colegi. Prefa-te ca enervarea nu exista.

Fii constient si constant asupra ceea ce vrei. Nu pierde timpul, mai mult decat e necesar, gandindu-te cum sa scapi de cei enervanti.

Foloseste-ti imaginatia. Gandeste-te ca persoana enervanta e de fapt una simpatica si care nu te poate afecta. Incearca sa intelegi ca nu va face intotdeauna parte din viata ta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

maine de dupa azi
  • person

    ""meritam ceva mai bun""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right