Cum te vei costuma de Halloween?

Cum te vei costuma de Halloween?
  calendar_month        
Halloween-ul bate la usa. Desi in Romania inca nu este o sarbatoare importata si mai are mult pana se va petrece la nivelul evenimentelor din America, Halloween sau ziua tuturor sfintilor, isi intra incet incet si la noi in drepturi.

Iata cateva idei de costume pe care le-ai putea imbraca la petrecerea de anul acesta:

Asistenta lui Robyn Hood

Ia de la bogati si da la saraci sau pastreaza totul pentru tine. Imbracata cu acest costum vei putea lua orice de la oricine. De ce? Pentru ca esti asistenta lui Robyn Hood.

Gladiatoare

Puternica, agila si neinduratoare, acestea sunt calitatile unei femei-gladiator. Costumatia sexy si atitudinea de fata rea te va pune in centrul atentiei. Nu uita, dupa petrecere, sa-i arati iubitului in dormitor ce miscari stii tu.

Agent de politie

Fii gata sa-ti iei indatoririle in serios. Vei fi de serviciu in seara de Halloween si vei avea grija ca toate problemele sa fie rezolvate. Foloseste catusele din dotare si da numarul tau de telefon oricui ai ocazia. Cineva va avea nevoie de tine, sigur.

Batgirl

Arata tuturor ce superputeri ai tu. Costumul mulat si sexy de Batgirl te va face irezistibila. Iti va scoate in evidenta toate formele tale de batgirl.

Zana cea buna?

Magie! Celebreaza dragostea ta pentru povestile cu zane si creaturi mistice imbracand un costum de basm. Intra in lumea magica si invata toate secretele zanelor. Imagineaza-ti cat de amuzant va fi.

Printesa Leia

Sora geamana a lui Luke Skywalker, Printesa Leia este cea mai sexy printesa stiuta de noi. Poti seduce galaxia cu acest costum sexy de printesa din Star Wars. May the Force be with you!

Scufita Rosie

Povestile vor deveni realitate in momentul in care vei imbraca acest costum. Lupii iti vor da tarcoale, asa ca ai grija sa nu fii devorata. Acest costum trebuie sa aiba neaparat o fustita scurta pentru a scoate in evidenta picioarele tale superbe.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

pe naiba!
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right