Curriculum vitae de sfarsit de an

Curriculum vitae de sfarsit de an
  calendar_month        
Nu doresc sa expun istoria vietii vreunui individ imaginar dar nici sa plictisesc povestindu-va biografia mea. Pe scurt sunt un simplu trecator prin aceasta lume, un candidat la examenul de absolvire al vietii. La fiecare sfarsit de an ma pregatesc pentru a-l da..

Si ca orice candidat care aspira, trebuie sa ma prezint, atunci la cumpana dintre ani, cu ceva file soc la dosar.

Aceste file trebuie sa exemplifice raportul unui sir de evenimente cuprinse in aceasta perioada de timp. Trebuie sa dovedesc constiintei mele ca nu am irosit oxigenul, nici macar atunci cand am fost mai putin incantata de realizarile mele.

Imi place sa culeg, sa prelucrez si sa valorific date legate de anumite fenomene generale petrecute de-alungul anului. Imi place sa compar, sa constat, sa analizez ce am facut bine dar si ce am facut prost. Ca sa ma fac mai bine inteleasa trebuie sa va spun ca tot la sfarsitul fiecarui an intocmesc o lista ce contine lucruri, desemnand realitati obiective din activitatea mea (fizica sau intelectuala) intreprinsa pentru realizarea unui scop (munca, actiune, fapta).Cu alte cuvinte o platforma program pentru anul care urmeaza. Iar ca sa definesc mai bine scopul am sa incep prin a va spune ce mi-ar placea sa realizez in fiecare an. Imi place sa-mi inventariez prietenii, in felul acesta pot vedea cati am castigat dar si cati am pierdut.

Imi place sa "mestesugaresc" ceva inedit si sa scriu pe el marca inregistrata "Made in Ana". Imi place sa-mi fac inventar in simturi dar si in sentimente... cat la suta am iubit, cat am dispretuit, cat am daruit si daca am daruit suficient de mult in asa fel incat sa merit tot ceea ce am primit.

Imi place, chiar statistic vorbind, sa monitorizez timpul petrecut in natura, cat timp am contemplat dar si in ce masura am "participat" la degradarea ei. Imi place sa-mi fac in fiecare an un control medical amanuntit si in mod special la ochi deoarece, sincer va spun, mi-ar fi foarte greu sa traiesc fara simtul vederii. Imi place sa stiu cat timp am petrecut numai in avantajul meu, chiar daca asta inseamna sa fiu putin egoista. Imi place sa... dupa cum ati observat, sa declar razboi timpului, chiar daca nu stiu cat timp imi va lua asta.

Strangeti fiecare moment ramas din viata voastra si aveti grija de el pana in ultima clipa, ca-i scump. Valorificati si inventariati fiecare secunda traita. Va garantez, nu o sa aveti nimic de pierdut.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Life story
  • person

    "doritiva iubire pretuiti-o cat o aveti..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Sandale roz usoare Anya
Shop Ele.rochevron_right