Desene animate controversate

Desene animate controversate
  calendar_month        
Desenele animate sunt o manifestare vizuala a unor creatori cu minti geniale. Un copil de patru ani crede ca este normal ca pisicile sa cante la saxofon si cainii sa manance spaghete in cel mai romantic mod. Cand vine vorba insa de adulti ai nevoie de un exercitiu mai mare sa faci personajele din desene animate.

1. Mica sirena

Faptul ca este practic un film despre relatiile dintre specii este ignorat de cei care arata acest film copiilor. De fapt desenul este despre un tip care incearca sa ajunga in relatii intime cu un peste.

2. Lion King

Lion King este un desen minunat din multe puncte de vedere. Puii de leii sunt foarte draguti, mai ales daca mai si vorbesc si se indragostesc intre ei. Acum insa se pare ca in desen apare cuvantul SEX. Cand Simba sta intins si deasupra lui apare un norisor iar el sufla si foarte usor se formeaza cuvantul SEX.

Cei de la Disney spun ca nu este cuvantul SEX , ci SFX, si apare acolo ca un tribut pentru o companie ce a lucrat la Lion King, insa, cum e posibil sa faci reclama la ceva atat de evident?

3. AladdinAcest desen cu contine nimic atat de explicit ca in celelalte insa se poate observa in cuvintele folosite de Aladdin. La un moment dat Aladdin o invita pe Jasmine pentru o calatorie cu corvorul magic dupa cateva dansuri si cantece. Striga la Jasmine sa vina cu el iar apoi ii sopteste ceva acesteia. Disney spune ca i-ar fi cantat: "good kitty…take off and go", ceea ce e greu de crezut pentru ca daca asculit cu atentie se aude mai bine: "teenagers take off your clothes".

Personal, cred ca Aladdin ar fi impresionat mai mult pe toata lumea daca ar fi facut dupa scenariul original.

4. The Rescuers

Disney din nou, iar de data aceasta nici macar nu au incercat sa spuna varianta lor. De fapt, Disney sunt cei care au scos la lumina totul. Imaginea unei femei topless in spatele unei scene de zbor nu ar fi fost niciodata observata. In orice caz, compania a retras de pe piata 3.4 milioane de copii din cauza acelei imagini.

Nu si-au asumat vina, spunand ca imaginea a fost introdusa dupa ce s-a scos produsul final.

Recomandari