Dimineata in alta viata

Dimineata in alta viata
  calendar_month        
E ora 7 dimineata. Un zumzait usor imi rasuna in urechi si amortita de somn incerc sa imi dezlipesc pleoapele. Motanul, pisicos, incearca sa se cuibareasca langa mine si isi intinde labutele de parca el abia acum s-ar apuca de odihna. Imi urmareste atent miscarile si cu o privire intrebatoare se ridica si el in patru labe.

Simt razele soarelui care razbat prin draperia alba, simt mirosul florilor de toamna de la fereastra, se aud inca pasarelele ciripind si cafeaua parca ma implora sa prinda mai repede forma canii. E liniste inca, dar fiecare strop de cafea ma aduce din ce in ce mai aproape de ziua ce urmeaza sa inceapa.Ma simt bine. Sunt pregatita sa o iau de la capat si sa simt din plin o zi de munca. Ajung in strada si ma izbeste agitatia orasului. Cu fiecare secunda care trece simt cum ma incarc cu energie, simt cum ceea ce trebuie sa fac este din ce in ce mai clar si obiectivele sunt stabilite.

La metrou lumea e grabita si ii vad ca prin vis. Toti au prioritatile lor si toti alearga dupa un vis. Eu nu ma grabesc sa alerg dupa visul meu, al meu e inca aici. Pacat ca nu poate fi asa in fiecare dimineata. Pacat ca toate astea suna pentru mine ca ceva din alta viata, sau din viata altcuiva.

Imi pare rau ca am ajuns sa dorm atat de putin... era singura sansa pentru mine de a visa mai mult. Cred ca am obosit, am obosit sa ma trezesc in fiecare dimineata la 7, sa nu am timp sa-mi beau cafeaua, sa ma izbeasca in plin nesimtirea de pe strazi si sa nu reusesc sa imi duc la capat nici unul dintre proiecte fara regrete.

Toti ne dorim o viata mai buna, si fiecare dintre noi viseaza (chiar si cu ochii deschisi), pacat ca suntem atat de grabiti incat nu avem timp sa ne ducem visul la bun sfarsit. E nevoie de o viata intreaga pentru asta.

Poate ca nu-i timpul pierdut. Poate urmatoarele dimineti vor fi toate in alta viata. Totul depinde de noi pana la urma, de vointa si rabdare. Mai aveti asa ceva? Eu am mai recuperat ceva-ceva din ele si incerc sa rascumpar si restul. Am nevoie de ele in fiecare dimineata.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cine sunt Eu pt Prietenii mei
  • person

    "scriu din pasiune nu sufar.ma gasiti si pe http://just-like-that-2010.blogspot.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right