Dj Andi & Liviu Hodor: "Muzica este esenta vietii"

Dj Andi & Liviu Hodor: "Muzica este esenta vietii"
  calendar_month        
DJ Andi si Liviu Hodor, realizatorii emisiunii Request 629 de la Radio 21, si-au pregatit deja seturile pentru LIBERTY PARADE si abia asteapta intalnirea cu ?peste 70.000 de prieteni?, sambata, 30 iulie 2011, pe plaja dintre Venus si Saturn.

Cei doi artisti au fost nelipsiti in ultimii cinci ani de la LIBERTY PARADE, cel mai mare eveniment de muzica dance din Romania.
?In 2005 am mixat prima data in caravana, si imi amintesc ca a fost o experienta senzationala, pentru ca atunci s-a si rupt camionul de la energia multimii. Din 2007 am fost la fiecare editie pe scena LIBERTY PARADE. Fiecare an a avut ceva special, si in fiecare an a fost din ce in ce mai bine.?, spune DJ Andi.

?Prima experienta LP a fost in 2005 si ramane printre amintirile mele speciale. Sa vezi un camion plin de oameni pusi pe distractie dansand pe ritmurile muzicii pe care o mixezi, este un sentiment de nedescris. Acum ma pregatesc sa fac fata celor peste 70.000 de oameni care vor fi prezenti la LIBERTY PARADE ARENA?, marturiseste Liviu Hodor.

Pentru cea de-a 12-a editie LIBERTY PARADE, organizata de Radio 21, DJ Andi promite ?un set dinamic, pentru toate gusturile, dar iesit din tiparele cu care a fost obisnuit publicul pana acum, cu trackuri in exclusivitate?, o surpriza pentru multa lume.

Pregatirile pentru LIBERTY PARADE nu sunt lipsite de emotii. ?De fiecare data imi aleg piesele cu 2-3 zile inainte. Sambata, ma trezesc si merg la farmacie sa imi iau doua fiole de calciu de la farmacie si apoi la piata unde-mi aleg trei kilograme de portocale?, povesteste DJ-ul in varsta de 30 de ani.

Liviu Hodor a testat in ultimele luni o multime de trackuri in cluburile din tara si strainatate in care a mixat. A pus deoparte cele mai hot piese pentru setul pe care il va prezenta anul acesta pe sena LIBERTY PARADE.

?Ca in fiecare an, seturile REQUEST 629 pentru LIBERTY PARADE sunt pline de energie, cu piese explozive care sa ridice in aer instant cele peste 140.000 de mani din fata noastra?, sustine DJ-ul in varsta de 28 de ani.

Caravana suna adunarea la Olimp, la ora 16:00, unde, in cele trei camioane ce vor merge catre Liberty Parade Arena vor mixa: Cristi STANCIU & Matteo, Claudio CRISTO, Bogdan POPOVICIU & DJ Xander; DJ DARK, Mahony, Proof si Rhadow.

Fanii LIBERTY PARADE sunt asteptati la o noapte nebuna de dans pe cele mai tari vibratii si ritmuri electronice sambata seara, la LIBERTY PARADE ARENA, locatia special amenajata de pe plaja dintre Venus si Saturn. Sunt pregatiti sa electrizeze publicul: Vali BARBULESCU, DJ Optick, Vika JIGULINA, Raoul RUSSU, Christian GREEN, NTFO, ALLEN, Liviu Hodor si DJ Andi - Request 629, Adrian EFTIMIE. LIBERTY PARADE il are ca invitat special in acest an pe SHARAM. Gazda evenimentului este Vali Barbulescu.

Arena Liberty Parade 2011 dispune de o noua asezare ce aduce un plus de spatiu pentru fanii evenimentului. Astfel, scena va fi amplasata perpedincular pe plaja, avand marea in partea dreapta, in partea stanga fiind drumul de acces dintre statiunile Venus si Saturn. Accesul in arena si iesirea din acest spatiu se vor face DOAR pe la portile marcate ? potrivit indicatiilor din locatie!

Liberty Parade e prezent pe:
Facebook: http://www.facebook.com/libertyparade
YouTube: http://www.youtube.com/libertyparadeoficial
TWITTER: http://twitter.com/#!/libertyparade
MIXCLOUD: http://www.mixcloud.com/libertyparade/

Un eveniment organizat de RADIO 21.
Parteneri oficiali: Pepsi, Kent, Music Channel, Primaria Mangalia.
Multumiri speciale: DUMATRUCKS; FORCE 1.
BLOGGERI OFICIALI: PITICU (www.piticu.ro), Cosmin Zodila (www.mrcosmin.ro)
Parteneri media: Music Channel, Ele.ro.Recomandari