Doi ani de City Mall

Doi ani de City Mall
  calendar_month        
Al treilea mall ca dimensiune din Bucuresti, City Mall implineste 2 ani! La doar un an de la achizitionarea acestui mall de catre fondul de investitii APN/UKA European Retail Trust (prin compania Victoria Holding), City Mall devine o afacere de retail tot mai profitabila.

City Mall sarbatoreste cei 2 ani de activitate prin semnarea de contracte cu 9 chiriasi noi si lansarea unei parcari cu o capacitate de peste 1000 de locuri.

Noii chiriasi acopera zone de interes variate: 4 banci, 1 Supermarket Billa, 1 Cazinou Max Bet, 1 magazin Domo, magazinul Hondos (beauty & style) si 2 noi chiriasi in zona de Food Court - Avi Chicken si cafeneaua Moccarabia. Se estimeaza ca la sfarsitul lunii ianuarie 2008 toate aceste locatii vor fi deschise.

Despre City Mall

City Mall se afla in proprietatea fondului de investitii APN/UKA European Retail Trust prin compania Victoria Holding, administratorul direct al mall-ului, beneficiind de experienta internatioanala a fondului care gestioneaza 35 de mall-uri cu peste 800 de chiriasi in intreaga lume.

Considerat de catre arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall are o suprafata totala de 38.000 mp dintre care 1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp. Noua parcare a City Mall are o suprafata utila de 31.000 de mp desfasurata pe 11 etaje plus subsol si mezanin, o capacitate de 1000 de locuri de parcare, o zona de comert si una de entertainment. Parcarea este legata de cladirea mall-ului printr-o constructie unica in Romania, o pasarela pietonala cu o arhitectura deosebita.

Noutati la City MallPrintre noutatile City Mall se numara 9 noi magazine - un magazin tip Department Store al unui binecunoscut lant grecesc Hondos, 4 banci noi, un nou supermarket, o cafenea si un fast food, un magazin Domo.

Shopping la City Mall

City Mall ofera prin cele peste 80 de magazine ale sale o varietate de branduri recunoscute pe plan international pentru calitate, printre care: Time Out, Motor Jeans, Camel Active, Killtec, Stone Creek, Kenvelo, Office Shoes sau Columbia Sportswear (la parter), Timberland, Nautica, Benvenutti, Lotto, Triumph, Jolidon, TinaR , Skinny, BSB (la etajul 1) si multe altele.

Gama de electronice & servicii este acoperita de nume precum: Sony Center, Germanos, UltraPro Computers, Orange, Vodafone, Zapp, Diverta, Banc Post, Credit Europe Bank, EcoClean, salonul de frumusete Ga`AL Studio, spalatorie ecologica, tabac shop, magazine de ziare, stampile, birotica si papetarie etc.

Distractie la City Mall

La City Mall poti petrece momente placute in compania prietenilor la etajul 2 in cafenelele si restaurantele mall-ului. Parintii se pot relaxa in timp ce copiii lor se distreaza in zona dedicata copiilor - Kids Planet sub atentia personalului specializat.
Ofertele de distractie se inmultesc la etajul 3 unde sala de karaoke si bowling precum si sala de billiard si snooker sunt deschise non-stop pentru doritori, fiind dotate cu echipamente de cel mai inalt nivel. Acelasi lucru se poate spune si despre Casinoul non-stop din parcare.
Cele 4 sali de cinematograf ale City Plex ofera conditii moderne (dolby digital, decor elegant) la preturi atractive. La City Mall, in fiecare marti doamnele beneficiaza de o oferta speciala, un bilet de cinema putand fi achizitionat cu doar 5 Ron.In perioada sarbatorilor de iarna programul este urmatorul :

25 Decembrie 2007 - toate magazinele sunt inchise cu exceptia zonei de food court si entertainment care se vor deschide incepand cu ora 14:00.
26 Decembrie - program normal ( 10:00-22:00)
31 Decembrie 2007 - program magazine: 10:00-18:00 ( optional programul poate fi prelungit)
1 Ianuarie 2007 - toate magazinele sunt inchise cu exceptia zonei de food court si entertainment care se vor deschide incepand cu ora 14:00.
2 Ianuarie 2007 - program normal (10:00-22:00)

Recomandari

Newsletter Ele.ro

rezumat
  • person

    "nu regreta niciodata ceea ce ai indraznit sa faci ...regreta ce nu ai facut si ai vrut"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right