Doncafe - un cadou pe gustul tau

Doncafe - un cadou pe gustul tau
  calendar_month        
Fie ca preferi gustul aromat, fin al boabelor Arabica sau gustul puternic si usor amar al cafelei Robusta, DoncafiAA iti satisface dorintele punandu-ti la dispozitie o varietate de blenduri create special pe gustul tau, pentru a marca momentele importante ale zilei.Pachetele DoncafiAA Gold, DoncafiAA Selected, DoncafiAA Elita si DoncafiAA Elita Instant contin o noua editie de cesti, farfurioare si cani de colectie care vor face momentul savurarii unei cafele DoncafiAA cu adevarat memorabil.DoncafiAA Elita, in varianta prajita si macinata si in varianta instant, te va cuceri cu gustul intens, dulce-amarui, atribut conferit de combinatia optima dintre boabele Robusta si Arabica. Rafinamentul, complexitatea de arome fine si bogatia gustului sunt caracteristicile definitorii ale cafelei DoncafiAA Selected. Servita in cestile verzi de colectie, cafeaua DoncafiAA Selected va transforma relatiile de amicitie in prietenii adevarate.


62064.jpg


Cu atingerile sale de vin, gustul dulce-caramelizat si savoarea unica, DoncafiAA Gold este un rasfat personal ce-ti aduce automat zambetul pe buze si cheful de viata.


Fie ca-ti doresti un plus de energie, ocazia de a-i impresiona pe cei dragi sau un rasfat personal, cadourile DoncafiAA sunt solutia ideala.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zbor(i)
  • person

    ""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right