Echipa Lets Do It, Romania continua cartarea

Echipa Lets Do It, Romania continua cartarea
  calendar_month        
Echipa ?Let?s Do It, Romania!? a inceput cu succes cartarea in luna aprilie in judetele Cluj si Arges. Au urmat apoi Timis, Caras-Severin, Sibiu si Valcea. Peste 350 de voluntari si-au oferit sprijinul in aceste sase judete, luand parte la acest demers pentru realizarea hartii deseurilor din Romania. Pentru aceasta, voluntarii au identificat mormanele de deseuri cu ajutorul GPS-urilor si au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia acestora.

Urmatoarea actiune de cartare va avea loc in zilele de 22-23 mai si se va desfasura concomitent in judetele Constanta, Calarasi si Tulcea. In acest moment exista 8 voluntari inscrisi in Calarasi, 95 de voluntari inscrisi in Constanta si 13 in Tulcea. Pentru a realiza cu succes aceasta etapa avem nevoie de un numar cat mai mare de voluntari mai ales in judetele Calarasi si Tulcea. Facem apel la locuitorii acestor judete pentru a se implica alaturi de cei deja inscrisi pana acum!

Echipa ?Let`s Do It, Romania!? cere sprijinul tuturor romanilor pentru etapa de cartare, etapa care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber, energie si, mai ales, doresc sa vada Romania curata, sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea ?Implica-te!?

?Let`s Do It, Romania? este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie. Ajuta-ne sa punem la cale cea mai mare actiune de voluntariat din Romania! Putem stabili un nou record ? Romania este cea mai mare tara din Europa care organizeaza acest proiect!

Recomandari