Esti in cautarea unei combinatii... inspirate?

Esti in cautarea unei combinatii... inspirate?
  calendar_month        
NESTEA iti recomanda una care sa te inspire. Spune un "Nu!" hotarat monotoniei si "Da!" distractiei.

Daca pana acum NESTEA te-a surprins mereu cu o noua combinatie si te-a provocat in mod constant sa incerci ceva nou, acum este randul tau.

Ce obtii din combinarea inspirata a doua ingrediente delicioase? Un NESTEA racoritor. Dar dintr-un zambet aruncat tipului/tipei de care iti place? O noua cucerire. Dar dintr-o ploaie cu soare? Un curcubeu!

61879.jpg

Invata sa privesti lucrurile dintr-o noua perspectiva. Accepta provocarea NESTEA si aranjeaza piesele din puzzle dupa propriul tau stil, creeaza-ti propria combinatie care sa te inspire! La sfarsit vei obtine exact imaginea pe care ti-o doresti.

Despre NESTEA

Parte a portofoliului companiei Coca-Cola, brandul NESTEA a fost lansat in Romania in anul 2005, iar gama NESTEA Vitao in 2008.

In acest moment, brandul NESTEA are 2 game: gama NESTEA pe baza de ceai negru cu arome de: Lamaie, Piersica, Fructe de Padure si Mango-Ananas (editie limitata pentru aceasta vara), disponibila pe piata in sticle de 0.250LRGB (returnable glass bottles), 0.5L si 1.5L PET si gama functionala NESTEA Vitao, cu beneficii variate: NESTEA Vitao Ceai Verde cu Capsuni si
Aloe Vera (pe baza de ceai verde, cu efect protector) si NESTEA Vitao Ceai Rosu cu Para (pe baza de ceai rooibos, cu efect linistitor), disponibila pe piata in sticle de 0.250LRGB, 0.5L si 1L PET.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pantofi de star
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right