Fetele rele, o noua moda

Fetele rele, o noua moda
  calendar_month        
Paris Hilton a fost inchisa pentru nu stiu ce infractiune, Lindsay Lohan, dupa ce a stat la dezalcoolizare, se pare ca va avea si ea aceeasi soarta... usor-usor se contureaza o noua moda, cea a fetelor rele.

Si cum suntem asi in a imita tot ce vine de peste Ocean in materie de vedete, si la noi sunt la mare cautare... fetele rele. In fine, inca ma mai intreb cine le cauta...

Genul de copii care au fost obisnuiti a avea tot ceea isi doresc au toate sansele ca, la adolescenta, sa devina un expozant de onoare al acestei categorii. Nu au obtinut ceea ce si-au dorit? Cum se poate intampla asa ceva, doar asa au fost invatate inca de mici. Au vrut rochia X, au primit rochia X, sau masina Y, sau telefonul Z. Nu se poate ca acum sa iasa din tipar, nu ?

Cea mai mare greseala probabil rezida undeva in educatia pe care au primit-o. Practic, in societatea care, considera ele, ar trebui sa le ofere totul, sunt niste inadaptate. Inadaptate din punct de vedere social, bineinteles.

Cum recunoastem o "fata rea"?

89113.jpg
Atunci cand se apuca sa barfeasca pe una dintre prietenele voastre bune, fii atenta. Poti fi tu urmatoarea "victima".

Ii incredintezi cele mai intime secrete ale tale care, peste noapte, devin stirea zilei. Hmm, oare mai exista cineva care sa nu le cunoasca?

Intr-o zi, devine cea mai buna prietena a prietenului tau. Cu toate ca inainte nu il putea suferi. Dar, de cand sunteti impreuna, lucrurile se pare ca s-au schimbat. A doua zi probabil isi vor bea cafeaua impreuna. A treia zi...

Nu o mai intereseaza nimic din ceea ce ti se intampla. Trateaza cu superficialitate totul. Sau cu putin interes, pentru urmatoarea barfa.

Prietena cu o fata rea?

Obisnuiati sa mergeti impreuna la cumparaturi, sa beti cafeaua de duminica dupa-amiaza in acea cafenea atat de chic din centru. Au trecut ani buni si voi ati ramas in continuare prietene. Ai trecut si tu peste nenumaratele ei toane si ifose, mereu invocand de-acum invechita replica "lasa, e fata buna si e prietena mea".

Acum insa lucrurile au luat o alta turnura. Ai nevoie de ajutorul ei, iti promite ca vine, dar, brusc, intervine o sedinta de shopping neprogramata. Ce conteaza ca tu chiar aveai un proiect de terminat si ar fi insemnat foarte mult ca prietena ta sa iti dea o mana de ajutor?

Se spune ca prietenia dintre doua femei se afla in cele mai multe cazuri pe muchie de cutit. Nu este in toate cazurile asa, insa. Daca ai grija cum iti alegi prietenii si esti atenta la schimbarile lor, poti preintampina situatii de genul in care tu esti cea dezamagita de cei din jurul tau.

Se pare ca este la mare moda sa fi o fata rea in ziua de azi. Si tot ce se poarta prinde foarte tare... din pacate. Ce conteaza ca nu o sa mai ai prieteni in curand? Atata timp cat lumea te invidiaza pentru ceea ce ai (si nu pentru ceea ce esti) tu esti fericita. Ai jignit pe cineva? Nu conteaza, nu ai fost atenta, erai atat de ocupata sa iti achizitionezi noul model de pantofi Marc Jacobs (au costat o avere si ai grija sa afle toata lumea asta) cu care vei merge la petrecerea de sambata.

Da, intr-adevar, toate incep sa nu mai conteze daca esti o fata rea. Dar... si fetele rele mai plang uneori. Si atunci vor avea nevoie de un umar, in mod sigur, oricat de rele sunt sau au fost.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

8 martie
  • person

    "iubeste pt ca fara iubire viata nu are rost"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right