Germanwings va avea noi zboruri Koln - Tunis

Germanwings va avea noi zboruri Koln - Tunis
  calendar_month        
Compania Germanwings isi extinde oferta zborurilor cu o noua destinatie, de data aceasta una exotica situata pe continentul african.

Compania low-cost va zbura spre Tunis, dinspre Koln/Bonn si va putea fi accesata incepand cu 30 martie 2012.

Noile zboruri spre Tunisia pot fi deja rezervate pe www.germanwings.com
.Ruta va fi accesata de doua ori pe saptamana cu un Airbus A319. Astfel, zborurile de pe Koln/Bonn pleaca in fiecare vineri la ora 23:00. Zborul de intoarcere este programat sambata la ora 01.20. A doua zi de plecare spre orasul african este marti la ora 22:00, cu intoarcere miercuri dimineata la ora 00.20.

Orasul tunisian cu aproape 2,4 milioane de locuitori este situat in nordul tarii, la cativa km de Marea Mediterana. Turistii trebuie sa nu rateze centrul istoric al orasului Medina. In partea vestica a orasului se afla cartierul Le Bardo, impreuna cu muzeul renumit ce poarta acelasi nume. La 10 km de Tunis se afla orasul portuar La Goulette. In partea de nord a acesteia se afla Qartaj (Cartagina) si aeroportul international Tunis, iar in partea de sud Hammam-Lif.

Zboara alaturi de Germanwings pentru a vizita Tunis, unul din cele mai vechi orase de la Marea Mediterana, mentionat de cartile de istorie inca din secolul 9 i.Hr.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Movocalele...
  • person

    "o zi superba￯ a￯ncepe a￯ntotdeauna cu dumnezeu!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right