happybox : un nou concept de cadou aparut pe piata romanesca

happybox : un nou concept de cadou aparut pe piata romanesca
  calendar_month        
Nu stii ce cadou sa cumperi?

happybox a lansat oficial solutia pentru alegerea cadoului perfect in 5 minute:

7 cutii cu sute de experiente si activitati, la alegere!


Printre sustinatorii proiectului se numara Dan Matei Agathon, Titi Aur si Maria Stoian.

Ieri, 5 Februarie, a avut loc evenimentul de lansare al cutiilor cu experiente si activitati cadou: happybox. Printre invitatii evenimentului si sustinatorii proiectului happybox s-au numarat: Dan Matei Agathon - presedintele Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii, Maria Stoian - presedinte fondator ANTREC Romania si Titi Aur - multiplu campion national de raliuri.

In cadrul evenimentului, Marius Avram, initiatorul si directorul general happybox, alaturi de echipa sa, a prezentat intregul concept al cutiilor cadou, gama de produse happybox, serviciile post-vanzare oferite, posibilitatile de personalizare pentru clientii corporate si oferta speciala pentru indragostitii care sarbatoresc Valentine`s Day si Dragobetele.

La finalul prezentarii, invitatii au putut sa admire un scurt moment artistic oferit de scoala de Dans Espansivo - partener happybox inclus in cadourile happybox Sport&Fun si happybox Experiente Diverse. Evenimentul s-a incheiat cu o tombola care a oferit celor mai norocoase cinci persoane prezente, sansa de a pleca acasa cu un premiu special din partea happybox si a sponsorilor parteneri.
63387.jpg

happybox este un nou concept de cadou aparut pe piata romanesca, concretizat prin sapte cutii elegante ce contin experiente si activitati, la alegere. Acestea sunt organizate in functie de tematica si pretul activitatilor incluse. Cutiile care te ajuta sa alegi cadoul potrivit sunt: Relax&Beauty, Sport&Fun, Invitatie in Oras, Aventura, Experiente Diverse, Sejur in Doi si Escapada de Lux.

Pentru sarbatorile care urmeaza, Valentine`AA™s Day si Ziua Femeii, happybox a pregatit o multime de surprize printr-o serie de ambalaje specifice oferite gratuit, pentru a face o bucurie celor care isi arata dragostea prin cadourile happybox.

Pentru mai multa inspiratie in alegerea cadoului perfect perntru jumatatea voastra, website-ul www.happy-box.ro va ofera posibilitatea de a selecta dintre cele 400 de experiente, numai ofertele pentru cupluri. Veti putea vizualiza toate experientele happybox in doi, insotite de detalii, asa ca anul acesta de Valentine`s Day optati pentru experiente inedite impreuna!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Hermosa Fucsia
Shop Ele.rochevron_right