Impresii peste ani

Impresii peste ani
  calendar_month        
Este bine sa imbatranesti. Ok, a arata batrana nu este bine, dar a fi batrana este.

Poate ca nu mai ai chef de zburdalnicia anilor trecuti. Desi ceilalti nu vor observa asta, te vei uita la ei cu aceeasi privire inocenta pe care ti-o stiu si te vei minuna:"asa eram si eu acum ceva vreme - ce aiurea".

Vei avea 3-4 riduri in plus, dar si siguranta ca a merge mai departe nu este o abdicare si ca este o gandire puerila sa crezi ca lumea vreodata se poate misca dupa principiile tale optimiste, oricat te-ai stradui.

Iar cele 10 fire albe te vor duce cu gandul desigur catre iubirea de pe vremea cand nu le aveai, cea pe care nu ai aplicat-o, si ca banii chiar nu aduc fericirea, ci doar o alimenteaza daca exista deja.Va trebui sa consumi mai multe mere doar si pentru a da un exemplu bun nepotilor, dar vei regreta ca ai cedat de prea multe ori si ca parerile celorlalti au contat cand nu trebuia si mai mult cand desi nu contau, ai continuat in greseala.

Te vei bucura de un statut mai bun, doar pentru ca acum esti mai detasata si ai relatii, si nu pentru munca de pana atunci cu care ai sperat la momentul respectiv sa faci furori.

Ironia va fi arma ta secreta si nu speranta ca pana acum. Te vei bucura de o anumita varsta si experienta, si te vei intrista ca nu ai imbatranit mai repede.

Cu nervii nu vei mai sta foarte bune, te vei stresa mai usor, dar si te vei impaca mai usor pentru ca acum ai alta viziune asupra lucrurilor, crezi tu cea corecta. Dar nu excluzi ca pana la pensie sa ai inca alte 3-4 viziuni, la fel de corecte. Vei fi mai durdulie, dar si mai eleganta; vei avea pliuri la ochi, dar ei vor fi mai stralucitoti si mai interesanti.

Vei sti sau vei invata sa traiesti si asta chiar ca face toti banii de batranica.

Sursa: Mihaela

Recomandari