Koln gazduieste cele 7 Targuri de Craciun

Koln gazduieste cele 7 Targuri de Craciun
  calendar_month        
Koln este orasul care gazduieste anual cele mai importante sapte targuri de Craciun , ce atrag in aceasta perioada milioane de vizitatori si turisti, devenind de la an la an tot mai populare.

Unul din cele mai atractive targuri este cel de la Neumarkt, importanta zona de shopping, care pastreaza si acum traditia standurilor din perioada anilor ?70, fiind astfel creata o atmosfera nostalgica a orasului si a targului de alta data.

Alte doua targuri care atrag atentia turistilor sunt: Targul Medieval de Craciun de langa Muzeul de Ciocolata si cel plutitor, acesta avand loc pe un vas.

Daca sunteti iubitori ai targurilor de sarbatori si doriti sa aveti parte de o vacanta tipic nemteasca, Koln este orasul potrivit destinatiei dumneavoastra.

Concerte festive, fel si fel de cadouri si manifestari va asteapta in orasul german.

Germanwings este una din cele mai de succes linii aeriene low cost din Europa. Linia aeriana opereaza zboruri la preturi ofertante cu plecare de pe cele 5 aeroporturi KiAAln/Bonn, Stuttgart, Berlin SchiAAnefeld, Hanovra, Dortmund catre peste 75 de destinatii europene. Compania low cost are o flota noua ce numara 30 de avioane Airbis A319.
Recomandari