La CinemaPRO, dragostea se traieste ca-n filme de Ziua Indragostitilor

La CinemaPRO, dragostea se traieste ca-n filme de Ziua Indragostitilor
  calendar_month        
De Ziua Indragostitilor, CinemaPRO te invita sa iti surprinzi jumatatea cu o seara unica, in care filmul romantic se imbina perfect cu muzica buna. Pachetul exclusivist pentru sarbatoarea iubirii vine cu acces la avanpremiera filmului Beautiful Creatures / Cronicile Casterilor: A 16-a luna, un meniu Romance si un super concert live LaLa Band.

Joi, 14 februarie 2013, CinemaPRO gazduieste unul dintre cele mai frumoase evenimente dedicate indragostitilor. Seara va incepe de la ora 19:00 odata cu avanpremiera filmului Beautiful Creatures / Cronicile Casterilor: A 16-a luna. Adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia si Margaret Stohl, prima parte a noii francize fenomen spune povestea de iubire supranaturala dintre Ethan (Alden Ehrenreich) si Lena (Alice Englert). Uniti de dorinta de a evada din realitate, cei doi indragostiti descopera secretele intunecate ale propriilor familii si misterele micului lor oras.

Surpriza serii va fi concertul live sustinut de cea mai iubita formatie a momentului, LaLa Band, pentru cei 539 de norocosi din sala CinemaPRO. Alina Eremia, Dorian Popa, Cristina Ciobanasu, Vlad Gherman, Bubu Cernea Mihai, Liviu Teodorescu, Sore Mihalache, Rafael Tudor, Alexia Talavuti si Dumitru Gheorghita vor incheia seara cu cele mai frumoase cantece de dragoste.

Totul cinstit cu un Meniu Romance, pentru doua persoane.

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete CinemaPRO, Str Ion Ghica nr 3, sector 2, Bucuresti, incepand de astazi, 30 ianuarie. Rezervari se pot face la numarul de telefon 031.824.13.60. Pretul pachetului pentru doua persoane este de 150 de lei.

63370.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

bucatar, stilist sau sudor
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right