Magnumize your senses - prima experienta senzoriala semnata de Magnum

Magnumize your senses - prima experienta senzoriala semnata de Magnum
  calendar_month        
Intunericul ascute simturile. Cand ochii se inchid, o lume intreaga de senzatii se deschide. Auzul devine mai fin. Degetele sunt mai nervoase si mai sensibile ca niciodata. Aromele devin brusc mai puternice. Gustul capata alt gust. Nu mai esti doar un spectator al realitatii inconjuratoare. Lumea te inconjoara si te atinge din toate partile.

Intr-o lume invaluita de arome, inghetata Magnum defineste rasfatul regal al simturilor: o experienta unica ce porneste de la o degustare de inghetata pe intuneric.

Magnumize your senses are la baza conceptul de ?blind dinner?, ce reprezinta amplificarea gustului si mirosului in absenta vazului, toate acestea cu scopul de a trai o experienta culinara cat mai placuta.

Pentru prima data, gustul Magnum devine altul; privirea nu mai adulmeca aromele, ochii nu mai fug dupa miros: totul ingheata intr-o cupa cu inghetata.

Magnumize your senses, degustarea de inghetata pe intuneric este deschisa publicului in perioada 21 Iulie- 15 August la Grand Cafe Van Gogh, str. Smardan nr 9, zona Lipscani in zilele de Joi ? Duminica, intre orele 18:00-22:00.

Magnumize your senses

62133.jpg

Magnum, cea mai iubita inghetata din lume, ofera un rasfat regal cu o degustare speciala de deserturi de inghetata pe intuneric. Experienta senzoriala Magnum porneste intr-o prima faza cu selectarea desertului preferat. Meniul este format din povesti cu gust de inghetata. Fie ca alegi povestea ?Copacul?,?Stanca? sau ?Plaja Imaculata?, gustul trece de bariera traditionala si paseste intr-o lume cu totul spectaculoasa.

Povestile devin de data acesta delicatese din inghetata Magnum: Magnum Clasic, combinatia perfecta din ciocolata cu lapte si vanilie, delicata Magnum White ce contine ciocolata alba si vanilie si Magnum Almond, un sortiment extrem de aromat ce contine boabe de vanilie, migdale si ciocolata cu lapte.

90360.jpgExperienta continua cu initierea intr-o lume cu totul noua: simturile se ascut, intunericul devine din ce in ce mai puternic, pana cand, dintr-o data, totul devine necunoscut, spatiul nu mai are limita si, la randul ei, nici imaginatia nu mai poate fi stopata. Iei loc la masa si tot ce mai conteaza este sa descoperi gustul desavarsit al inghetatei pe care o ai in fata. Intr-o lume cu totul noua, gustul este eliberat de conventional, mirosul desluseste aroma in obscuritate.

Gustul deserturilor a fost desavarsit intr-o reteta unica, cu ingredinte alese de Executive Chef Henrik Sebok pe baza conceptului ?avant-garde cuisine?. Exact asa cum o fotografie face cat 1000 de cuvinte, asa este gustul ? o paleta larga de ingredinte menita sa descopere si sa incante fiecare papila gustativa, sa gadile si sa starneasca curiozitatea, placerea, delectarea, spune Henrik Sebok.

90359.jpgIstoria restaurantelor blind dinner

Primul care a descoperit in absenta vazului un avantaj pentru celelalte simturi a fost Jorge Spielmann, un preot orb din Zurich, care urma sa si inventeze, de altfel, conceptul de blind dinner.

Astfel, cand prietenii acestuia erau invitati sa ia masa la el acasa, unii dintre ei obisnuiau sa poarte ochelari negri sau masti pentru a-si arata solidaritatea fata de gazda lor. Ceea ce au descoperit insa oaspetii lui Spielmann a fost ca, nevazand, simtul mirosului si al gustului era amplificat, fapt ce le transforma experienta culinara intr-una mult mai placuta. De aici i-a venit lui Spielmann ideea de a deschide un restaurant care sa functioneze pe intuneric deplin, ceea ce a si facut in 1999 in Zurich.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Febra cumparaturilor de Craciun
  • person

    "va invit la un cocktail de gandulete"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right