Mexicanul Don Taco

Mexicanul Don Taco
  calendar_month        
Am auzit des in grupul meu de prieteni vorbindu-se despre cat de buna, dar mai ales cat de condimentata este macarea mexicana. Si pentru ca eu nu testasem niciodata un preparat specific Mexican, de fiecare data asistam muta la discutiile amicilor mei si ma enervam cumplit de tare pentru ca eram complet alaturea cu aceasta tema. Asa ca m-am hotarat sa ma duc si eu la un restaurant cu specific Mexican pentru a-mi face o idee despre mult discutatele mancaruri.

Aveam un nume de restaurant, Don Taco, dar nu stiam mai mult, fapt pentru care am intrat pe internet, am cautat adresa, am mers si-am mancat si de atunci pot spune ca vin in acest local ori de cate ori am timp.

Cand am intrat pentru prima oara la Don Taco, nu am remarcat decat excelentele preparate mexicane, muzica mexicana, aleasa cu bun gust, ce se auzea in surdina si preturile acceptabile, nu chiar atat de piperate cum ma asteptam.

Oricum, chiar si numai aceste trei elemente ne-au motivat saptamana urmatoare, pe mine si pe prietenul meu, sa iesim din casa, la o ora destul de tarzie, pe o ninsoare crancena pentru a manca la restaurantul mexican.
Zgribuliti, dar foarte bine dispusi am intrat si ne-am asezat la masa la care statusem si prima data. Am comandat o supa de avocado, salada guacamole, chilli con carne si, ca desert, Casuela de Pina.In cele 10 minute in care am asteptat sosirea mancarii am avut timp sa observam decorul decent, alcatuit din statete specific mexicane si faptul ca restaurantul este impartit in doua: in partea stanga se serveste mancare romanesca, iar in partea dreapta, acolo unde ne aflam noi, mancare mexicana.
Tot in aceeasi seara am fost placut surprinsi de formatia de muzica Verby?s despre care am aflat ca nu canta in local decat din octombrie pana in mai.
88745.jpg

Era in jur de 1 noaptea si localul era aproape plin, asa ca dupa ce am terminat si deliciosul desert, am plecat inapoi spre casa, cu gandul de a reveni la primavara, atunci cand aflasem ca urma a se deschide terasa.

In afara de exoticele preparate mexicane, la Don Taco gasim si un ambient mai mult decat placut si linistitor, care ne indeamna parca sa revenim cu drag de fiecare data.

Recomandari