Myth 1476

Myth 1476
  calendar_month        
Un amestec de locuri in care sa savurezi momente placute alaturi de prieteni- cam asta ofera capitala noastra draga! Notiunea de bar s-a concretizat tot mai mult in ultimul timp creandu-si o imagine nu numai in randul tinerilor care-si fumeaza tigara atat de dorita sau isi povestesc pataniile incalzind un pahar de suc, ci si in randul adultilor care aleg un astfel de loc pentru a se dezmorti intr-o atmosfera calda si pentru a o anima cu un spirit extrovertit si energic.

Preferam astfel de locuri in timpul liber cand avem nevoie de clipe vesele care sa trezeasca in noi buna-dispozitie si starea de bine.
O straduta ingusta, in plin centrul capitalei, gazduieste un "locsor" micut dar dragut pentru cei care vor o seara linistita si in acelasi timp intensa. Strada Soarelui, aceasta strada despre care va vorbesc, aduna aici farmecul unei atmosfere vechi, de altadata, dar si ineditul metropolitan care da o nota de rafinament si culoare. Te distrezi de minune, muzica e chiar buna, iar meniul satisface pofte din cele mai diverse. Petreceri de toate felurile inlantuite pe parcursul unei intregi saptamani care incearca sa atraga si sa incite dorinta de a iesi seara pentru a fi alaturi de prieteni.

Myth 1476 - un local de bun gust in care chiar te simti ok.. Ladies Night va asteapta joi, 4 noiembrie sa creati o atmosfera incediara - asa cum numai femeile o pot face!!!! Luati-va prietenii si haideti sa degustam un cocktail dulce sau racoritor. Profitati de ocazie pentru a arata barbatilor ca femeile stiu sa traiasca din plin si sa se simta bine! Si daca nu ajungeti la aceasta petrecere usile sunt deschise oricand! Asa ca lets go girls!!!!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ghiceste viitorul in cafea
  • person

    "one kick in the ass mean one step foward"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right