Nebunia de azi

Nebunia de azi
  calendar_month        
In goana noastra spre o viata mai buna, uitam sa ne bucuram de ceea ce intalnim in drum.

Oare de cand nu am mai admirat coloritul unei frunze, de cand n-am mai observat ce jocuri de culori fac norii cand alearga pe cerul care se zbate intre toamna si iarna?

Am observat ca nu mai avem timp nici pentru a zambi unui bebelus care trece pe langa noi cu mamica lui, plimbandu-se linistiti de parca timpul, pentru ei, ar sta pe loc.

Ma gandesc cu groaza ca vine luna decembrie. Nu stiu de ce comerciantii au numit-o luna cadourilor?! Mai bine ii spuneau luna nebunilor! Parca urmeaza o perioada de foamete.

Toata lumea aduna provizii, alearga de parca s-ar termina tot ce exista de mancare sau bautura, se cearta, se bat la cozi interminabile.

Va propun ceva: haideti sa incercam ca acest sfarsit de an sa fie altfel. Sa ne uitam in jurul nostru si sa redescoperim frumusetea lucrurilor care ne inconjoara. Sa incercam sa simtim in suflet adevarata atmosfera de sarbatoare cu colinde si multa liniste.

Va garantez ca veti avea si masa imbelsugata, veti reusi sa faceti si cumparaturile, curatenia si tot ce mai tine de sarbatorile de iarna.

Dar veti castiga ceva: un zambet adevarat oferit tuturor celor dragi, din toata inima. Si nu e putin in ziua de azi!Va urez sarbatori fericite si linistite!

Recomandari