NESCAFE Dolce Gusto New Creativa: dorinta ta este indeplinita

NESCAFE Dolce Gusto New Creativa: dorinta ta este indeplinita
  calendar_month        
Explorare, creativitate si diversitate, pe scurt, "Coffee is not just black" - asta vei spune dupa ce vei testa noul sistem automat NESCAFEiAA Dolce GustoiAA New Creativa, care iti ofera o experienta incitanta pentru momentele in care iti prepari si savurezi cafeaua.

Cel mai nou model al gamei NESCAFEiAA Dolce GustoiAA iti indeplineste orice dorinta, stie ce cafea iti place si o va prepara pentru tine in fiecare zi.


62539.jpg
Cu o tehnologie remarcabila si un design original, NESCAFEiAA Dolce GustoiAA New Creativa te va surprinde cu ecranul LCD care iti permite sa selectezi si prepari bauturile preferate. in plus, presiunea profesionala de 15 bari iti va asigura o cafea perfecta.

Ce inseamna inovatia NESCAFEiAA Dolce GustoiAA New Creativa? iti poti personaliza retetele de bauturi, alcatui propriul meniu si programa sistemul sa iti prepare bautura dorita a doua zi. Este singurul sistem care stie ce aroma te va delecta in ziua urmatoare.

Ecranul LCD iti prezinta toate cele 15 specialitati de bauturi calde sau reci de la Espresso Barista, Cortado, Latte Macchiato Vanilla, piAAna la Nestea Ice Tea sau Nesquik. Ai gasit combinatia perfecta? NESCAFEiAA Dolce GustoiAA New Creativa o va tine minte pentru tine si, la selectia specialitatii configurate in meniu, ti-o va prepara. Pentru a face lucrurile si mai simple, iti ofera optiunea de a selecta ora la care bautura sa fie gata, astfel inciAAt te vei bucura de aroma preferata care te va intiAAmpina la ora dorita.


"Inovam gama NESCAFEiAA Dolce GustoiAA cu noul model ce foloseste tehnologia de ultima generatie oferindu-le consumatorilor o metoda simpla si inovatoare de preparare a bauturilor. De asemenea, sistemele NESCAFEiAA Dolce GustoiAA sunt singurele aparate de uz casnic care utilizeaza presiunea profesionala de 15 bari, un atribut esential pentru a prepara o cafea cu aroma bogata si crema fina. Cu NESCAFEiAA Dolce GustoiAA New Creativa ?Coffee is not just black" pentru ca presiunea unica, varietatea de bauturi si sistemul automat le ofera iubitorilor de cafea o experienta diferita.? afirma Ana Maria Doxan, Business Unit Manager NestlE Beverages.

Ideal pentru petreceri, intiAAlnirile cu prietenii sau cadoul perfect pentru perioada sarbatorilor care urmeaza, NESCAFEiAA Dolce GustoiAA New Creativa iti aduce bautura potrivita pentru fiecare moment. De acum, inainte zilele tale vor fi pline de culoare, pentru ca poti savura intreaga zi gama de bauturi NESCAFE Dolce GustoiAA preparate mai simplu ca niciodata. Aparatele si cele mai

Rafinate bauturi pot fi achizitionate de pe site-ul www.dolce-gusto.ro si vor veni in cel mai scurt timp in casa ta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Despre tirani si libertatea cuvantului
  • person

    "zambeste,maine va fi poate mai rau !"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right