Nu e un dezastru: Ghid pentru fete inteligente

Nu e un dezastru: Ghid pentru fete inteligente
  calendar_month        
Noi femeile suntem putin cam panicoase si facem mare caz din cele mai nesemnificative lucruri.

Iata cateva scenarii comune peste care ai putea trece fara sa ai impresia ca ti s-a sfarsit lumea. Cum alte cuvinte, poti inceta sa-ti mai faci griji.

Pantofii nu se potrivesc cu geanta

Cel mai probabil: Nimeni nu va observa daca pantofii tai nu sunt aceeasi nuanta de bej cu poseta, dar culorile lor si aspectul ar trebui sa fie complementare. Daca porti pantofi eleganti cu toc de 12 cm, alege o poseta plic. Balerinii comozi de weekend merg cu o geanta mare de shopping. Sandalele de vara arata cel mai bine cu o gentuta in culori deschise confectionata din paie, panza sau nilon, in timp ce cizmele de iarna merg cel mai bine cu o geanta de mana din piele.
In cel mai rau caz: Daca esti o celebritate, vei ajunge probabil in topul celor mai prost imbracate vedete. Daca esti o persoana comuna, pur si simplu va parea ca hainele tale nu sunt coordonate.

Daca strecori mancare la cinema

Cel mai probabi: Nu se va intampla nimic. Sticla ta terminata pe jumatate de apa minerala nu te va da afara din cinematograf, si nici punga cu fursecuri de casa. Nimic nu ne deranjeaza cu adevarat decat daca e mirositor, alcoolic, sau alunecos in cazul in care e lasat pe podea.In cel mai rau caz: Un usier te poate ruga sa iti mananci gustarea in afara cinematografului. Daca refuzi sa renunti la snacks-urile tale ai putea fi rugata sa pleci, dar banii iti for fi returnati.

Daca inghiti o guma de mestecat

Cel mai probabil: Guma nu va ramane in stomacul tau 7 ani, si nici macar 7 ore. Enzimele digestive din saliva incep sa o digere incepand din gura si continua sa faca asta in stomac.
In cel mai rau caz: La fel ca in cazul celorlalte lucruri pe care le inghiti, risti sa te ineci.

Lasi hainele umede in masina de spalat

Cel mai probabil: Nu se va intampla nimic. Hainele ude in masina de spalat nu prind miros intre 8 si 12 ore.
In cel mai rau caz: Daca este umiditate foarte crescuta, se poate crea mucegai si pot prinde miros sau, daca stau acolo o perioada indelungata de timp, pot aparea mici pete pe haine. Firicelele de mucegai, lasate netratate, pot face materialul sa putrezeasca. Pentru a scapa de mucegai, inmoaie hainele in apa calda sau fierbinte (in functie de instructiunile de spalare de pe eticheta) cu un capacel plin de detergent.

Daca nu schimbi uleiul la masina

Cel mai probabil: Stii ca trebuie sa schimbi uleiul masinii la fiecare 4000 de Km, dar uneori chiar nu poti ajunge la service imediat. Din fericire, si comerciantii de uleiuri auto care au un interes vadit in acest ritual admit ca poti schimba uleiul si la 9000 - 10 000 Km. Aceasta regula a fost facuta pana la urma tot de cei care scot profit din schimbul de ulei.
In cel mai rau caz: Daca astepti pana la 13 mii de Km, uleiul se poate transforma in sedimente si motorul tau ar putea inceta sa mai functioneze. Daca ignori de buna voie zgomotul ciudat ce vine de sub capota motorului, probabil meriti sa platesti cei 2000 de euro sau mai mult pentru a-ti inlocui motorul.
Recomandari