Ofera-ti un moment de relaxare cu NESCAFE Cappuccino!

Ofera-ti un moment de relaxare cu NESCAFE Cappuccino!
  calendar_month        
Zi de zi esti pe fuga, incercand mereu sa iti faci treaba cat mai bine si cat mai repede, ceea ce iti provoaca adesea o stare de stres. Nu esti singura care se confrunta cu aceasta problema, toti traim intr-o lume agitata.

Pentru a-ti pastra un tonus bun, este important sa iti faci timp pentru tine si sa ai mereu la indemana solutia ta secreta anti-stres.

Nimic nu se potriveste mai bine pentru clipele de maxim efort decat cinci minute de relaxare cu delicatul NESCAFiAA Cappuccino sau cremosul NESCAFiAA Mochaccino.
91027.jpg

62541.jpg
In mijlocul freneziei zilnice, incearca noile arome NESCAFiAA Cappuccino, care iti vor aduce farmecul unei ore petrecute pe o terasa sau intr-o oaza de liniste, chiar la birou. Specialitatile de cafea instant NESCAFiAA Cappuccino, cu un gust autentic italian si multa spuma si NESCAFiAA Mochaccino, cu aroma de ciocolata, au fost special create pentru a-ti crea cateva clipe de evadare.

Ca lideri detasati pe piata de mixuri ne dorim sa inovam mereu produsele noastre pentru a oferi consumatorilor bautura potrivita pentru fiecare dintre ei, de aceea ne focusam acum si pe segmentul de cappuccino. Cele doua specialitati se adreseaza persoanelor care au nevoie de cateva minute de rasfat si liniste in ritmul dinamic si epuizant al fiecarei zile., declara Ana Maria Doxan, Business Unit Manager NestliAA Beverages.

Ia un pliculet de Cappuccino pentru tine si unul de Mochaccino pentru cea mai buna prietena, toarna continutul pliculetelor in cani si adauga 130 ml de apa incalzita la 80 de grade Celsius.

In cel mai scurt timp, gustul fermecator de ciocolata sau cappuccino va va cuceri definitiv.

Cand vrei sa schimbi cursul unei zile agitate, ai nevoie doar de un pliculet de NESCAFiAA Cappuccino sau NESCAFiAA Mochaccino si starea ta de spirit se va schimba instant.

Produsele sunt comercializate pe piata in pliculete de 13g, respectiv 18g (varianta cu aroma de ciocolata).

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Principalele surse de creditare
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right