OREO - rasuceste, gusta crema si inmoaie in lapte!

OREO - rasuceste, gusta crema si inmoaie in lapte!
  calendar_month        
OREO, una dintre cele mai populare marci de biscuiti din lume, precum si una din cele mai importante marci din portofoliul Kraft Foods, a fost lansat si in Romania.

Oreo, biscuitul preferat al laptelui, a fost produs pentru prima data la fabrica Chelsea din New York, in 1912. Acest an are o anumita rezonanta in istorie, fiind anul in care a fost descoperit Polul Sud. In prezent, acest biscuit-sandwich umplut cu crema este in topul preferintelor consumatorilor din intreaga lume.

Se spune ca 7,5 miliarde de biscuiti sunt consumati in fiecare an si 20,5 milioane in fiecare zi!
?Biscuitii Oreo au o traditie de aproape 100 de ani si sunt foarte indragiti de copiii din intreaga lume si pentru ritualul aparte de consum: rasuceste, gusta crema si inmoaie in lapte, care defineste comunicarea Oreo de 20 de ani, facand parte din identitatea globala a acestuia. Am lansat in Romania acest produs cunoscut si apreciat pentru a le oferi celor mici si familiilor lor oportunitatea de a face dintr-un moment obisnuit, o ocazie speciala?, declara Rastislav Spavelko, Senior Brand Manager Biscuiti.

Oreo a inregistrat si un record Guinness pentru cel mai mare eveniment de degustare ?in orb?, organizat in 2009, in Spania, la care au participat 1.471 de oameni, iar cateva mii s-au adunat sa vada acest spectacol.

Lansarea in Romania va valorifica acelasi ritual faimos de rasucire, gustare a cremei si inmuiere in lapte, care bucura milioane de consumatori din intreaga lume.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Injuraturi printre gafaieli
  • person

    "never give up!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right