PR si moda la New York

PR si moda la New York
  calendar_month        
Faceti cunostinta cu Kelly Cutrone, o femei de afaceri de succes, managerul People?s Revolution - agentia de PR specializata pe fashion, cu sediul in New York.

Noul serial TLC este compus din opt episoade care va ofera acces in exclusivitate in culisele vietii din aceasta agentie de top.

Kelly este un adevarat guru printre oamenii de PR din New York, dar este si unul dintre cei mai stricti sefi din oras. Este dura, vorbeste mereu scurt si la obiect, spune intotdeauna ce gandeste si are pretentia ca cei din jurul ei sa dea tot ce pot. Ca urmare, nu se sfieste niciodata sa le spuna angajatilor ei cand nu e multumita de ceva.

Una dintre cele mai influente persoane din lumea modei, Kelly este si o mama care isi creste singura copilul, iar in aceasta serie o puteti vedea jongland cu tot ce presupune statutul de mama si sefa a unei companii de succes.

Urmariti toate momentele dramatice din agentie intr-una dintre cele mai dificile perioade pentru industria modei, cand Kelly si echipa ei sunt solicitati la maximum. Echipa de productie se confrunta cu incercari grele pentru Saptamana Modei de la New York si Londra, are de-a face cu designeri de moda dificili si asista chiar la concedierea unor membri ai echipei care nu ating nivelul de performanta cerut.

Discovery Communications este compania numarul unu in lume in productia de programe documentare, ajungand in casele a peste 1,5 miliarde de abonati, din peste 180 de tari. Discovery ii indeamna pe oameni sa exploreze lumea in care traiesc si sa-si urmeze curiozitatea, atat prin intermediul celor peste 100 de retele globale, conduse de Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD, cat si prin intermediul produselor si serviciilor comerciale si educationale de top sau prin portofoliul diversificat de servicii media digitale, incluzand HowStuffWorks.com.
In Europa, Orientul Mijlociu si Africa, exista 13 marci Discovery, disponibile unui numar de 230 milioane de abonati, din 118 tari, oferind programe adaptate in 28 de limbi.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Refugiu in amintiri pe timp de ploaie
  • person

    "iubirea nu are timp trecut!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right