Regele cofetarilor la TLC

Regele cofetarilor la TLC
  calendar_month   update 05 Apr 2011, ora: 15:28      
Regele cofetarilor vi-l prezinta pe navalnicul Buddy Valastro, proprietarul de la "Carlo's Bakery" din Hoboken, New Jersey, SUA.

Alaturi de numeroasa lui familie italiana, Buddy creeaza sute de torturi elaborate pentru clienti foarte diversi, depasind pe parcurs tot soiul de obstacole prin taria de caracter si tenacitatea sa.

In fiecare episod din aceasta noua serie incantatoare, telespectatorii il vor urmari pe Buddy alaturi de echipa sa premiata, preparand prajituri uluitoare si extrem de apetisante, pe care - simplu spus - trebuie sa le vezi ca sa le crezi. De la un tort de nunta in forma Turnului inclinat din Pisa si pana la un tort in forma de masina de pompieri, dotat cu faruri, sirena si fum, nimic nu este mai presus de puterile acestei superechipe de cofetari. Ei reusesc sa faca pana si un tort in care stau pasari vii - sau altul care scuipa foc !

Seria le ofera telespectatorilor si o incursiune in viata personala a lui Valastro, absolut haotica. Urmariti-i pe Buddy si familia sa cum jongleaza cu cerintele tot mai solicitante ale muncii lor si grabiti-va sa prindeti un loc in fata la toate sarbatorile si certurile lor in familie. Aceasta familie unica a condus "Carlo's" timp de mai bine de 40 ani, transformand-o in povestea de urias succes a zilelor noastre.

Regele cofetarilor este o prezentare fabuloasa si foarte placuta a modului cum traiesc un maestru cofetar si familia lui - un program care nu trebuie ratat !

Regele cofetarilor este un program produs pentru Discovery de High Noon Entertainment.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

E scris in stele ...
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right