Romania, esti frumoasa!

Romania, esti frumoasa!
  calendar_month        
Concursul "Romania, esti frumoasa", desfasurat online, pe site-ul www.loreal100.ro, a starnit un mare interes in randul tinerilor. Cateva mii de studenti au imortalizat scene si peisaje reprezentative pentru Romania.

Mai mult de 10.000 de poze inscrise de 4.500 de participanti. Asa se prezinta la momentul actual concursul de fotografie "Romania, esti frumoasa", un proiect inedit care doreste sa le cultive tinerilor mandria de tara. Concursul este inca deschis si se va incheia la sfarsitul lunii august.

Concursul "Romania, esti frumoasa!", lansat de L'Oreal Romania in data de 4 iunie, cu ocazia sarbatoririi a 100 de ani de activitate la nivel mondial, ii incurajeaza pe concurenti sa descopere frumuseti din imediata apropiere. Prin acest program, L'Oreal Romania isi propune sa aduca schimbare in viata a 100 de tineri studenti, oferindu-le, drept premiu, burse private in valoare totala de 200.000 RON.

Studentii sunt invitati sa se inregistreze pe site-ul dedicat special acestei competitii, www.loreal100.ro. Tinerii pot concura inscriind cel putin o fotografie intr-una din urmatoarele categorii: Natura noastra, Oamenii nostri, Cladirile noastre, Obiectele noastre, Alte frumuseti (ex. fotografie de strada, animale, traditii etc).Pe toata perioada concursului, publicul poate vizualiza pozele de pe site si poate vota dupa preferinta.

Alaturi de public, experti in frumusete vor contribui la desemnarea norocosilor castigatori, iar anuntarea lor se va face pe 22 septembrie. Printre membrii juriului se numara Alexandru Abagiu (make-up artist), Marius Baragan (fotograf), Mihaela Glavan (fashion designer), Florin Noje (hair stylist) si Carol Capita (profesor universitar).

Sprijinul acordat tinerilor de catre L'Oreal Romania face parte dintr-un proiect social initiat de grupul L'Oreal la nivel modial. Odata cu sarbatorirea a 100 de ani de existenta, ambasadorul frumusetii si-a luat drept angajament de lunga durata demararea de activitati de filantropie in intreaga lume.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sexi braileanca a lansat prima melodie
  • person

    "cu cat vom gandi mai rational cu atat vom fi mai liberi!voltaire"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right