Salonul National de Vinuri al Romaniei - Vintest Bucuresti

Salonul National de Vinuri al Romaniei - Vintest Bucuresti
  calendar_month        
In perioada 27-30 octombrie la Romaero - Baneasa, veti avea prilejul sa degustati sute de vinuri romanesti din soiuri recunoscute, intr-un eveniment de bun gust. Programul se va desfasura timp de 4 zile.

Dupa 8 ani de experienta in organizarea la Timisoara a unui eveniment devenit punct de referinta in industria vinului romanesc, si anume Salonul International de Vinuri ? Vinvest, aceeasi echipa indrazneste si intra cu unul similar pe piata din Capitala.



Vintest este replica nationala a Vinvest, care s-a afirmat ca Salon International. Salonul Vintest se afla la prima editie si speram sa-l aducem cel putin la valoarea la care a ajuns "fratele" mai mare de la Timisoara.

Spre deosebire de cel din vestul tarii, la Bucuresti se pune accentul pe produsele romanesti, intrucat vinurile din Romania si-au dovedit calitatea si pe pietele de peste granita, fiind apreciate chiar si in tarile care au traditie si renume in industrie.

Salonul National de Vinuri are misiunea de a aduce in acelasi loc producatorii de vin, distribuitorii si producatorii de accesorii, precum si societatile de turism vitivinicol pentru a stabili punti de comunicare si relatii de afaceri care sa ridice sectorul vitivinicol.

Obiective
62509.jpg



Salonul National de Vinuri al Romaniei ? VINTEST are stabilite o serie de obiective pentru a-si indeplini misiunea:

1. Atragerea partenerilor strategici: industria vinului, autoritati centrale, oameni de afaceri straini, mass-media, ONG, public consumator etc
2. Prezentarea noilor game de vin autohton din toate zonele viticole ale Romaniei
3. Stabilirea relatiilor intre producatorii de vin si prestatorii de servicii conexe
4. Promovarea micilor producatori care nu au vinurile listate in super si hypermarketuri
5. Prezentarea vinului romanesc ambasadorilor proveniti din tari mari importatoare de vin si mari producatoare de vin
6. Prezentarea calitatii vinului autohton jurnalistilor romani si straini pentru a promova valoarea produselor romanesti si pentru a castiga increderea publicului in producatorii romani.
7. Promovarea turismului vitivinicol. Prezentarea potentialului turistic unic al cramelor romanesti. Promovarea tipului de concediu oenoturistic
8. Transmiterea de cunostinte si deprinderi in procesul de recunoastere a calitatii vinului
9. Promovarea degustarii corecte "taste education"
10. Promovarea vinului ca aliment cu prioritate fata de celelalte bauturi alcoolice
11. Educarea gustului populatiei in asezonarea vinului cu mancarea

Recomandari