Show-uri Tv cu mesaje nefavorabile

Show-uri Tv cu mesaje nefavorabile
  calendar_month        
Show-urile de televiziune au luat-o razna de tot. Unele dintre ele sunt atat de stupide incat te uiti la ele pentru ca nu-ti puteai imagina ca exista asa ceva.

Am facut o lista cu cateva show-uri de pe MTV ce transmit mesaje nefavorabile.

Iata lista:

Temptation Island

Cuplurile sunt trimise pe o insula cu mii de fete si baieti sexy pentru a-si testa fidelitatea. Un scenariu nerealist si plin de potential pentru inselatori. Nu, multumim.Moment of Truth

Concurentii pot castiga peste 500.000$ daca raspunsul la intrebare este corect potrivit unu test poligrafic. Intrebari de genul : "il gasesti atragator pe sotul tau de cand a devenit chel?" Ah si totul se petrece de fata cu toate rudele. Cateodata cateva minciuni nevinovate sunt ok.

The Swan

Cei care s-au simtit intotdeauna complexati cu infatisarea lor, primesc un makeover cu ajutorul operatiilor estetice. Unii abia mai sunt recunoscuti de apropiati. Iac.

The Bad Girls Club

Esti tu o femeie nebuna, care nu-si respecta cea mai buna prietena si nu are nici un pic de constiinta? Atunci si tu poti fi faimoasa la Tv.

Baby Barrowers

Pentru a preveni o noua Juno, acest show forteaza adolescentii sa aiba grija de un bebelus ca o lectie pentru abstinenta.

Exiled!

Un alt show la Mtv unde fetele de 16 ani sunt trimise de parinti lor in diverse tari pentru a face voluntariat ca pedeapsa. Hm, nu suna prea interesant. Mai ales ca, aceste mici Bratz vor primi o petrecere de bun venit din partea lui Diddy in valoare de 30.000$.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right