Speed Dating Party

Speed Dating Party
  calendar_month        
Dragele mele, a sosit momentul sa gandim occidental, sa lasam prejudecatile si traditionalismul la o parte, si daca suntem singure, sa luam masuri.

Singura petrecere cu specific dating a ajuns in Romania, dupa ce a facut inconjurul lumii. Initiata in NewYork, in urma cu un deceniu, Speed Dating Patry poate fi, incepand cu 1 martie 2008, alternativa optima pentru doamnele single din Romania.

Nu ti-ar placea sa cunosti in mai putin de o ora sapte barbati eleganti, selectati pe gusturile tale, care, la randul lor sa isi caute o partenera? Nu ti-ar placea ca intalnirea sa se produca intr-un cadru intim si familiar, cu o muzica de ambianta si un pahar de sampanie? Nu ti-ar placea sa petreci o dupamiaza in stilul marilor metropole occidentale?

Acum ai ocazia! Speed Dating Party este un eveniment inedit, sapte femei, sapte barbati, sapte minute pentru a alege.

Prima editie a acestui eveniment a avut loc pe 1 martie 2008 si a fost un real succes. Doua cupluri formate, multa distractie, zambet si discutii interesante. Amanunte si fotografii pe http://www.singur.ro/speed_dating_party.php.

Pentru inscriere, puteti sa va inregistrati pe www.singur.ro, iar noi va vom contacta. Petrecerile sunt numai pentru participanti, cu o preselectie anterioara.

Sunt asteptate toate doamnele pentru inscriere, fara restricite de varsta.

Cu un singur click poti sa incepi aventura vietii tale, inscreti-va pe www.singur.ro si participa la petrecerea pe care toate am asteptat-o. Haideti sa ve privim cele sapte optiuni in cele sapte minute.

Recomandari