Spitalul "Marie Curie" va fi renovat

Spitalul "Marie Curie" va fi renovat
  calendar_month        
Fundatia Vodafone Romania finanteaza proiectul de renovare a sectiei de oncologie a Spitalului pentru Copii "Marie Curie" din Bucuresti cu suma de 215.000 de Euro. Proiectul face parte din campania "Stop Cancer", organizata de Fundatia Scheherazade, cu scopul de a sensibiliza opinia publica asupra cancerului juvenil si de a strange fonduri pentru renovarea si dotarea spitalului "Marie Curie" cu aparatura medicala performanta.

Lucrarile de reamenajare vor fi finalizate in luna septembrie a acestui an si vor consta in igienizarea, redecorarea si dotarea cu mobilier nou a saloanelor din sectia de oncologie, pentru a imbunatati conditiile de spitalizare.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta de operatiunile comerciale ale companiei. Activitatea Fundatiei Vodafone Romania este finantata de catre Vodafone Romania S.A., printr-un buget anual.

Fundatia Vodafone Romania a alocat, in 2007, fonduri de peste 420.000 de Euro pentru sustinerea programelor de asistenta medicala, in beneficiul copiilor, care au inclus si investitii in aparatura medicala - cardiotocografe, monitoare pentru functii vitale, echografe si incubatoare performante - pentru spitale din Bucuresti si din tara.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right