Sport Pub: prieteni si voie buna

Sport Pub: prieteni si voie buna
  calendar_month        
Umbland prin Bucuresti in cautarea unuil loc unde sa ma simt bine cu gasca de prieteni am dat peste Sport Pub. Am intrat si mi s-a parut foarte interesant. O atmosfera primitoare in care toata lumea se simtea bine alaturi de prieteni. Fiind o microbista inraita, mi-a facut placere sa vad fotografii cu echipa mea preferata si tricouri ce au apartinut anumitor jucatori... si chiar erau semnate.

89008.jpg


Ne-am asezat la traditionala masa din lemn si am comandat binecunoscuta bere. Am fost serviti imediat si din vorba in vorba, pentru ca tot ne simteam bine, am comandat cate o pizza. Pot sa va spun ca am mancat cea mai buna Pizza Quatro Staggioni. Uitandu-ma pe meniu am observat si inghetate delicoase care, trebuie sa recunosc, mi-au cam facut cu ochiul.

Prietenii mei se simteau bine si asta m-a facut sa intreb daca exista masa de biliard. Hmmm... nu am gasit numai masa de biliard, am fost informati ca se poate juca si Darts. Nu pot sa va spun decat ca s-au format doua echipe si ca am jucat Darts toata seara.

Era sambata si se facuse deja ora 23:00. La intrare vazuseram programul pe care scria ca la ora 00:00 se ia ultima comanda. Deja ne gandeam in ce local sa mergem pentru ca minutele treceau cu repeziciune, dar spre uimirea noastra am fost anuntati ca incepe petrecerea din fiecare sambata seara.
Muzica pe gusturile fiecaruia pusa de un Dj profesionist a tinut atmosfera fierbinte. De ce? Pentru ca toata lumea dispunea de voie buna. Atat de buna... incat doua domnisoare de la o masa alaturata au inceput sa danseze, apoi toti clientii in frunte cu patronul pub-ului le-au urmat exemplu.

Nici gasca noastra nu s-a lasat mai prejos. Am dansat pana dimineata si ne-am distrat de minune! Asa ca... daca vrei sa iesi cu prietenii intr-un local unde sa te simti bine... alege Sport Pub!

Sport Pub se gaseste la intersectia Bulevardului Camil Ressu cu Strada Fizicienilor.
Pentru rezervari in zilele in care sunt meciuri si pentru mai multe informatii: 0722 201 087
Recomandari