Spune-i la revedere in mod elegant

Spune-i la revedere in mod elegant
  calendar_month        
O despartire este rareori usoara. Amandoi ati avut sentimente unul pentru altul la un moment dat si poate ca inca mai aveti. Ideea este s-o faci in mod matur, fara durere intentionata astfel incat amandoi sa puteti sa va continuati viata si sa gasiti pe cineva mai bun potrivit fiecaruia in parte.

Nu cauta sa dai vina pe ceva anume. Vina este impartita intr-o relatie care esueaza. Cauta un loc linistit unde amandoi puteti sta jos. Nu te desparti niciodata la telefon sau prin e-mail, nu este corect. Explica-i ca relatia nu mai merge. Daca partenerul tau are intrebari, raspunde-i cat mai clar.

Spune-i cat mai repede

Trebuie sa fii sigura ca despartirea este ceea ce iti doresti. Nu toate relatiile sunt destinate sa functioneze. Gandeste-te cum ai vrea sa fii tratata intr-o situatie similara si poarta-te ca atare.

Din momentul in care ai realizat ca relatia nu duce nicaieri, spune-i cat mai repede. Nu are sens sa mai pierderi vremea. Sfarsitul unei relatii este de multe ori necesar pentru a lasa loc unei noi iubiri.

Cea mai buna si mai eleganta cale de a te desparti de partener este adevarul. Daca ii spui ca te desparti de el pentru ca tu de fapt esti lesbiana, nu iti va face nici un bine. Si nici lui.Fii sincera. Nu exista alta cale. Barbatii reusesc sa vada printre scuze si daca il minti nu vei face decat sa-l ranesti mai mult. Va trece peste despartire cu timpul.

Daca despartirea are loc pentru ca nu este bun la pat, mai bine minti. Asta este exceptia. Daca trebuie sa minti, fa-o bine.

Nu ii spune ca vrei sa ramaneti prieteni. Ii va da speranta ca poate iti veti schimba parerea.

Nu face sex cu el in noaptea in care vrei sa te desparti.

Nu face sex cu el atunci cand se taraste la tine in casa si te implora sa va impacati.

Insista pe nu si fii hotarata. Daca esti ferma, vei reusi ceea ce ti-ai propus.

Recomandari