Stand-up comedy la sala goala

Stand-up comedy la sala goala
  calendar_month        
Sper ca ati fost tristi toata saptamana pentru ca in seara asta veti rade bine. Ei bine, cam asa incepea trupa Aristocratii, trupa de stand-up cam scumpa la vedere si ieftina la glume.

Parea promitatoare replica de inceput a micului baiat cocotat pe scena. Dupa multe glume despre "scria undeva" , "prietena mea e grasa" si "sex oral" , ma si imaginam cum arunc in el cu berea si asa prea scumpa pentru toata lumea.

Sunt o necunoscatoare cand vine vorba de stand-up comedy, mai ales cand vine vorba de stand-up-ul din Romania. E adevarat ca vreau sa rad si vreau sa ma relaxez si ca de multe ori am ales aceasta activitate , insa aseara a fost una foarte neinspirata.

Nu stiam cine sunt acesti domni si nu voi incerca sa-i denigrez sub nici o forma, insa vreau sa trag un semnal de alarma pentru toti cei care isi doresc sa platesca 20 lei pe bilet sa ajunga intr-o sala goala.

Toata treaba cu stand-up-ul este urmatoare: ajungi la locul de fata te faci comod iti comanzi o bere, astepti cuminte pentru oricum se intarzie cu programul de "comedie" (poate, poate mai vine cineva) si mai si razi daca sala e plina si rade toata lumea. Din complezenta. Toata lumea o face, o facem si noi.Cei de la Aristocratii insa n-au avut asemena succes, sala aproape goala, cativa oameni parca ratacitii in primele locuri, eu fiind una dintre ei, si cativa prieteni ai "artistilor". Prietenii care au ras, ca ce erau sa faca si care au aplaudat, ca asa se face.

Glumele, poantele sau cum vreti voi sa le numiti au fost execrabile. Am ras mai mult de reactia celor prezenti care la un moment dat au facut ei show-ul ajutandu-i pe neajutoratii de pe scena.

Absoult nepregatiti, cu paharele de suc in mana facand misto fiecare de ce are mai mic sau mai mare si sper ca stiti la ce ma refer pentru ca nu ma pot exprima altfel.

Domnilor, prea multe glume despre neveste, sex oral si dat gaze. Care-i treaba? Si mai ales care-i treaba cu luatul de cineva din public cand esti in pana de inspiratie. Pentru ca trebuie sa va spun ca daca veti merge la un asemenea show si mai stati si in primele randuri veti primi cateva glume proaste chiar pe seama dumneavostra.

Pentru ca nu vreau sa inchei acest avertisment atat de rautacios, am sa laud, desi e prea mult spus o trupa de stand-up comedy din Bucuresti care totusi mi-a facut placere sa o vad. Trupa se numeste Trupa Deko si sunt destul de bine pregatiti cat sa-i puteti suporta macar un show.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fonduri structurale disponibile
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Katrina Gri
Shop Ele.rochevron_right