Sterge zilele negre din calendar

Sterge zilele negre din calendar
  calendar_month        
Stralucirea ta pozitiva iti marcheaza intreaga personalitate. Esti tot mai indragit(a), mai cautat(a), pozitivismul tau ii entuziasmeaza pe ceilalti. Prezenta ta este dorita.

Deodata ti se deschid toate usile. Ai contacte bune cu oameni importanti, construiesti relatii la nivel de conducere si esti un partener cautat. De asemenea ai un cerc larg de prieteni care te incanta.Atractivitatea ta iti aduce noi succese. Aceste confirmari dinafara, precum si succesele tale (inclusiv financiare), iti intaresc atitudinea pozitiva. Astfel, personalitatea ta devine si mai atractiva.

Prin aplicarea constienta a unor metode si tehnici te inscrii pe o spirala pozitiva ce te poarta din ce in ce mai sus.
Dar si cea mai fericita viata nu are numai zile luminoase. Evident ca te vei confrunta ici si colo cu evenimente negative, cu diverse probleme.

Dar, cu atitudinea ta pozitiva, depasesti asemenea situatii cu usurinta. Esti in stare sa transformi evenimentul negativ intr-unul pozitiv. Si, cu ceva umor, vei gasi chiar si in situatiile foarte neplacute o sansa de a o transforma in ceva pozitiv.

Pentru a putea iesi rapid din situatiile negative ai nevoie mai ales de o doza buna de umor. Umorul se poate invata si exersa. In orice se poate gasi un graunte comic de situatie. Incearca sa descoperi acest element in situatiile zilnice. In felul acesta iti antrenezi simtul umorului si poti dispune de el la nevoie.

Cateva exemple:

Azi nu mi-a venit ziarul. - Atitudinea: Ma bucur ca pot sa citesc si altceva decat ziarul la care m-am abonat de-o vesnicie.
Am pierdut trenul intr-o halta si trebuie sa aman intrevederea programata. - Atitudinea: Amanarea a fost mai simpla decat am crezut. Ce bine ca am timp sa fac o tura prin acest orasel frumos.
Mi s-a furat masina. - Atitudinea: De fapt mi-am tot dorit una noua. Acum s-a ivit ocazia. Ce coincidenta!
Am ratat un loc de munca care m-ar fi interesat mult. - Atitudinea: Macar nu ma mai framanta intrebarea, daca ma mai angajez sau nu.
O zgarietura pe lacul noii masini. - Atitudinea: O sa fac un chef, pentru ca nu mai trebuie sa-mi fac griji cand o sa se zgarie.
89078.jpg

Restituirea de impozit se va face abia dupa concediu. - Atitudinea: Acesti bani imi vor prinde bine si atunci.

Ai observat care-i secretul: accepta situatiile negative asa cum sunt, caci oricum nu se mai poate schimba nimic, si apoi, cu o atitudine constructiva, incerca sa ii gasesti efectul pozitiv.
Acum analizeaza 3 situatii traite de tine, si pe care le-ai considerat negative. Cum ar fi aratat alternativa lor pozitiva, daca ai fi abordat situatia cu umor si flexibilitate?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dolce & Gabbana
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right