Tephra - bar-lounge-club

Tephra - bar-lounge-club
  calendar_month        
Cand un vulcan erupe, arunca in aer Tephra, un fel de cenusa vulcanica ce formeaza apoi norii aceia gri si se depune, formand un sol fertil. Dupa energie, urmeaza calm si fertilitate.

Tephra, bar-lounge-club, porneste de la dualitatea barbat-femeie simbolizat in bar atat la nivelul aranjarii elementelor de mobilier, cat si prin culori si atmosfera. In clubul nou deschis pe locul unei foste parti din agentia CFR de langa Cismigiu te intampina un decor elegant, gandit pana la cele mai mici detalii.

Nuantele predominante sunt sidef si negru, fiecare in cate o parte a clubului, pentru a sugera conceptul general de feminin-masculin, dar si cu o zona centrala, de trecere intre cele doua, unde predomina griul/argintiul sau combinatia directa intre alb si negru.

Totul a fost facut pe comanda, in strainatate, cu atentie la cele mai mici detalii, totul pentru a crea o atmosfera glam, cu influente baroce, care amintesc de un castel, prin candelabre, tapiserii, canapelele cu Swarowski, podea cu spoturi luminoase pe alocuri si, in curand, un perete de apa colorat la bar. Si, in plus, s-a deschis si bucataria.

In Tephra te poti duce in orice moment al zilei, de la cafeaua de dimineata bauta inainte de job, la o intalnire la pranz, pana seara, cand puteti avea parte de cocktail bar sau de petrecerile cu DJ.

Saptamanal sunt petreceri tematice. Miercurea puteti dansa pe ritmuri sud-americane, in seara deSALSA, joia va puteti bucura de atmosfera serii de KARAOKE, vinerea party cu DJ, iar in fiecare sambata petrecere cu tema.

In meniu, gasiti de la ceaiuri (9 lei) milkshakes si smoothies (16 lei) pana la foarte multe cocktailuri, grupate in functie de specific (intre 13 lei non aloolice, 16 lei long drinks si 25 lei). Clubul e specializat in cocktailuri, acesta fiind si unul dintre criterile pe baza carora au fost alesi barmanii.La categoria food va puteti delecta cu prosciuto cu pepene galben si menta, rulou de pui cu portocale sau crepe suzettes ( ca sa va indulciti).

Tephra este unul dintre putinele cluburi din Bucuresti care au in spate un concept care se reflecta in design, precum si in servicii sau evenimente.

Va asteptam!

Strada Domnita Anastasia nr.14
Rezervari la 0729-TEPHRA

89653.jpg


Tephra - bar-lounge-club
89651.jpg


Tephra - bar-lounge-club
89652.jpg


Tephra - bar-lounge-club
61569.jpg


Tephra - bar-lounge-club

Recomandari

Newsletter Ele.ro

roakru creation
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right