Thai Moods - regal de bucatarie thailandeza

Thai Moods - regal de bucatarie thailandeza
  calendar_month        
Intre 5-10 decembrie, cu ocazia Zilei Nationale a Thailandei, restaurantul Thai Moods organizeaza o celebrare a culturii culinare thailandeze, prin crearea unui meniu special cu preparate ale bucatariei regale (Royal Thai Cuisine).

Spre deosebire de bucataria traditionala thai, bucataria regala a acestei tari este centrata in jurul unor retete create in interiorul Palatului Regal din Bangkok si tinute secrete timp de sute de ani.

Specificul acestora este dat atat de gustul rafinat cat si de prezentarea foarte elaborata (de la servirea pe frunze de banan, pana la sculpturile delicate in fructe si legume).

Gustul exotic provine din combinarea nuantelor iuti, dulci, acre, amare si sarate ale ingredientelor Intotdeauna proaspete, gatite rapid in wok pentru pastrarea culorilor, aromelor si mai ales a elementelor nutritionale.Meniul special creat de bucatarul-sef Roger Norman din Anglia va aduce pentru prima data in Romania gustul rar al unor ingrediente asiatice: galangal, piper verde proaspat, frunze de pandan si kaffir lime, frunze si flori de banan, pitaya (fructul dragonului alb), rambutan, mango verde etc.

Deschis in 2004, Thai Moods este primul restaurant cu specific thailandez din Bucuresti. Misiunea principala a restaurantului este pastrarea autenticitatii bucatariei thai. Restaurantul ofera
publicului preparatele culinare care au adus popularitatea acestei bucatarii, respectand modul traditional de pregatire si folosind ingrediente proaspete, importate din Thailanda.

Restaurantul invita reprezentantii presei la o degustare a meniului special, miercuri, 29 noiembrie, orele 12-15. Va rugam sa confirmati prezenta la telefonul de contact.


Restaurant Thai Moods Bucuresti
Str. Av. Petre Cretu nr. 63 (zona Casin/Domenii)
Tel: (21) 224.6851
www.thaimoods.ro


Recomandari