Tipi cu care nu trebuie sa te (mai) intalnesti

Tipi cu care nu trebuie sa te (mai) intalnesti
  calendar_month        
"Nu tot ce zboara se mananca" iti suna cunoscut? Este o vorba din batrani care se aplica si in domeniul posibilelor intalniri cu barbatii. Sunt anumite categorii de barbati cu care nu te sfatuim sa te (mai) intalnesti, doar in cazul in care vrei o durere de cap suplimentara.

1. Fostul tau prieten

Ati fost impreuna o buna perioada de timp si, din diverse motive, v-ati despartit. Daca ati ramas in relatii bune, e ok sa va intalniti, numai ca ai grija: vechile obiceiuri nu se uita. Exista doua riscuri: fie ca aceasta intalnire sa iti trezeasca amintiri dureroase, fie vei cadea din nou in bratele lui. Si daca va fi doar pentru o noapte si tu vrei mai mult, sa reinnozi relatia cu el, nu e prea bine. Stiu ca suna tentant sexul cu fostul prieten, "de dragul vremurilor trecute", dar daca nici unul dintre voi nu are intentia sa reia relatia atunci mai bine nu.

2. Profesorul tau

Daca iti e profesor la scoala, liceu, facultate etc, abtine-te, desi poate suna tentant. Chiar nu e bine sa amesteci aceste lucruri. Se pune altfel problema cand e vorba de profesorul tau de dans, aerobic, fitness... Si recunoaste ca macar o data ai avut o fantezie cu el! Si atunci de ce sa nu o si pui in practica? In acest caz nu exista atatea bariere care sa te impiedice sa faci acest lucru.3. Tipul care iti va spune te iubesc la prima intalnire

Chiar crezi ca asa e? Fie e genul timid, cu capul in nori, care va spune te iubesc de frica de a nu te pierde - desi nu stie ca asa te pune si mai rau pe fuga - fie urmareste sa obtina rapid altceva. Oricare dintre cele doua variante ar fi, nu e de bun augur ca un tip sa iti spuna acest lucru la prima intalnire, cand abia isi da seama mai bine daca te place sau nu.

4. Tipul care te-a lasat sa platesti tu intreaga consumatie

Intalnirea cu el a decurs super, ati avut si multe subiecte de conversatie, ati ras, ati glumit. Totul parea in regula si chiar nu exista nici un semnal care sa iti spuna "stop". Si totusi... Ca prin minune, uita sa plateasca si iti spune o scuza penibila. Se mai intampla si sa isi uite banii acasa, dar, sa recunoastem, pentru prima intalnire te pregatesti cat de cat. Daca nu vrei sa ii devii sponsor oficial pe parcursul relatiei voastre, opreste-te la prima intalnire si atat.

5. Tipul care apare si dispare

A reusit sa te faca sa iti pierzi capul dupa numai cateva intalniri cu el. Si chiar pare a fi si genul tau. Perfect pana aici. Dar ce se intampla cand are obiceiul de a apare si de a dispare din viata ta incat nici nu iti dai seam ace ti se intampla? Si chestia asta te face sa il doresti si mai mult. Dar, gandeste-te: cat vei rezista in situatia asta sau cat va mai dura pana cand el sa se hotarasca daca vrea sau nu ceva serios? Asa ca mai bine ia-ti gandul si gaseste-ti un tip care sa nu aiba probleme cu sincronizarile de timp.

Recomandari